TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    tduvan Avatarı

Son Giriş
    06.07-2011
    Saat
    21:36
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    merhaba oturanboga ve arkadaşlar,

bır sorum var da... 2,5 ay once iş kazası sonucu sol el parmaklarımı 2 3 4 parmaklarımı çeşitli şkilde kestim. 2 parmagım dırsekten kemık alınarak donduruldu. 3 parmagım saglam ama uc kısmı daha once ampute olmustu şımdı ıse alt bogumdan çalışmıyor.

çalıştıgım işyerınden ayrılmak ıstıyorum ama tazmınat vermıyor. ben ne yaparakta tazmınat alabılırım sureklı iş göremezlik maası alabılır mıyım .

Cevap yazarsanız mutlu olurum sevgılerle

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:36
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

İş kazasını sigorta müdürlüğüne bildirdiniz mi? Hastanedeki ilk müdahalede iş kazası olduğuna dair rapor tutuldu mu?
    Ucu ucuna da olsa %10 ve üzeri işgücü kaybı oranı alabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Eğer bu olursa, yaşam boyu Sürekli İŞ Gçremezlik Geliri bağlanır size ve yaam boyu siz ve bakmakla yükümlü olduğunuz kişiler sağlık güvencesine kavuşmuş olur.

Bunu aman ihmal etmeyim Çok kıymetli bir haktır... Eğer bu tespitler yapılmamıi ise, sigorta müdürlüğüne gidio bu konuda başvuru yapın hemen...

Tazminatınızı vermemek için sizi işten çıkartmıyorlarsa, yapacak bir şey yok maalesef. İşçinin haklı nedenle derhal fesih hakkı 4857'nin 24. maddesinde düzenlenmiştir. Bu koşullar varsa, ancak o zaman tazminatınızı alıp işten ayrılabilirsiniz...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    tduvan Avatarı

Son Giriş
    06.07-2011
    Saat
    21:36
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

iş kazası sigortayta bildirildi ve hastanede iş kazası olarak tutanak tutuldu.butun bunların sonucunda ben nasıl bu hakkımı alabılırım yada nasıl ve nereye basvumam lazım .Çarşamba gunu doktora konrole gıttım yıne 1 aylık daha rapor verdi toplamda da 3 ay 10 gun rapor oldu .raporum bıttıgı zaman mı basvurulara baslamam lazım teşekkür ediyorum beni aydınlatırsanız

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:36
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Tutanak tutuldu ise, sigorta müdürlüğübe gidip işleminizin ne aşamada olduğunu sormalısınız. Dediğim gibi, iş kazası sonucu kalıcı olarak %10 ve üzeri rapor verilirse, sürekli iş göremezlik geliri almaya başlarsınız
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...