TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    umutsuz13
    Misafir Üye
    umutsuz13 Avatarı

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Benım oncekı konuda yazmıs oldugum gıbı saglık durumum orftada calısma bakanlıgı %65 ıs guvenlıgı olmadıgı ıcın ısyerı hatalı dıye rapor verdıler
    ben davayı actım avukatımın aracılıgıyla
    merak ettıgım konu actıgım dava netıcesınde tazmınat kazanma oranım nedır bu konuda bılgısı olan arkadaslar yorum ve cevablarınızı beklıyorum
    suanda ıs goremezlık maası alıyorum ssk desenız 700 gun prımım var malulen emeklı olamıyorum ve ayrıyeten ssk ya da ıs kazası nedenıyle dava acabılır mıyım.
    Bu arada hastanenın bana vermıs oldugu rapor oranı % 70 ama altta 1 yıl dıye yazıyor. Saygılarımla...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:36
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Bu konuda sgk'Ya dava açılabilir mi, bilemiyorum. Bilen arkadaşımız var mı?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

umutsuz13
    Misafir Üye
    umutsuz13 Avatarı

Bülent bey sgk dan cok %65 ıs guvenlıgı olmadıgı ıcın ısyerı hatalı dıye rapor verdıler
    ben davayı actım avukatımın aracılıgıyla
    merak ettıgım konu actıgım dava netıcesınde tazmınat kazanma oranım nedır bu konuda bılgısı olan arkadaslar yorum ve cevablarınızı beklıyorum
    suanda ıs goremezlık maası alıyorum ssk desenız 700 gun prımım var malulen emeklı olamıyorum

Üye
    asi 23 Avatarı

Son Giriş
    11.03-2017
    Saat
    20:20
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşım benimde iş kazasından dolayı dava açtım ve kazandım 5 sene sürdü ama sigorta zaten sana uvuz kaybından dolayı maaş baglıyor yani sigortaya neden dava açacaksınız anlamadım çünkü bundan siğortanın suçu olmadıgı gibi açaccan davada kaybetme oranın yüksek ama işverene aöçacan davada kanunlar zaten magdur oldugun için senden yana oluyor benim raporumda ise çalışma bakanlığı yüzde 80 işyerine yüzde 10 da usta başına hata vermişti yüzde 90 raporla dava açmıştım işvrene

Üye
    MUR37 Avatarı

Gerçek Adı
    murat tosbıyık
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    13:14
    Yaşadığı Yer
    kastamonu
    Alınan Beğeniler
    78
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    arkadaşım öncelikle geçmiş olsun sgk dava açmanın bir anlamı yok neden dersen kurumdan bir sorunun varmı eğer varsa hak kaybın o zaman olabilir ama sen tzminat istiyorsan bunu iş yerinden alman gerekir ayrıca avukatın bilgi vermiyormu sana o senin ne alacağını 2aşağı 5 yukarı söyler ha şu olabilir pirim günün 1800 günü geçer ve iş görememez raraporun %60 üzerinde olursa malül olarak emekli olabilirsin bildiğim budur