TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Özhan Avatarı

Gerçek Adı
    Özhan aktaş
    Son Giriş
    08.12-2011
    Saat
    08:55
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar ben sol gözümü kaybettim, tamamen görmüyorum.
    malulluk durumum var mı. işverene dava açıcam tazminatım ne kadar tahminen,

bir de dünya göz de,iyi doktorlar varmış protez taktırmak istyorum, nasıl iyimi bilmiyorum ama

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:36
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

%40 ve üzeri rapor verilmeyeceği için sakatlıktan dolayı erken emekli olamazsınız.

Ancak iş kazası olduğu için hem tazminat hakkınız var hem de Sürekli İş Göremezlik Geliri hakkınız.
    Tazminat ile ilgili olarak kesinlikle bir avukatla görüşün
    Sürekli iş göremezlik geliri için sigorta müdürlüğü iş kazası raporu yazmalı. Hastaneden de iş kazasından sonra işgücününü hangi oranda kaybettiğinize dair rapor verilir (bu oran %25 gibi bişey olur) ve sonra sürekli iş göremelik geliriniz bağlanır.
    Bu gelirin ne kadar olacağını bilemiyorum. Verilecek işgücü kaybı oranına ve çaılşırken aldığınız aylığa bağlı. Aman bu hakkınızın peşini bırakmayın. Çok çok önemli bir haktır. Yaşam boyu (çalışsanız da emekli olsanız da) alırsınız ve yaşam boyu sağlık güvencesi sağlar...

Göz doktoruna dair sorunuz: http://www.engelliler.biz/forum/sagl...an-var-mi.html

Üye
    yakısıklı14 Avatarı

Son Giriş
    16.04-2019
    Saat
    18:22
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    dunya goz hastanesını aklından bıle gecırme derım.tavsıyem daha genıs acılardan arastırarak bu hakkında ılgılen