TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    sukru345 Avatarı

Gerçek Adı
    şükrü
    Son Giriş
    24.06-2020
    Saat
    05:05
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    iş kazasını sgk ya bildirdikten ne kadar süre sonra müfettiş olaya el atıp kusur oranlarını belirliyor? belirli bir süre var mı
    benim yedi ay oldu herhangi bir sonuç yok iki ay hastahene kaldım,çıkınca kendim götürdüm evraklarımı.Müfettiş bizi çağırıyormu rapor tutarken.Tedavinin devam etmesi bunu etkiler mi

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    19:22
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.223

Kesinlikle sigorta müdürlüğüne gidip dosyayı sordurun. Hatta BİMER aracılığıyla evrağınızın hangi aşamada olduğunu öğrenmeye çalışın...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    sukru345 Avatarı

Gerçek Adı
    şükrü
    Son Giriş
    24.06-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

yedi ay oldu iş kazası geçireli ve hala kusur oranları belirlenmedi diye yazmıştım bülent bey de BİMERE yaz demişti. Bende yazmıştım ve bugün çalışma bölge müdürlüğünden aradılar bilgileriyokmuş araştıracağız dediler. bir de sgk yazsaydınız dediler
    oysa sgk nın bilgisi var bütün evrakları işyeri değilde ben kendim teslim ettim. İŞ KAZASI bölümünde oysa yazı yazdık denmişti.
    Şimdi sürekliiş göremezlik için İŞ KAZASI bölümüne mi ÇALIŞMA BÖLGE MÜD. GİTMEM GEREKİYOR.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.223

Bilemiyorum. bence iş kazası bölümüne gitmen daha doğru olur...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    sukru345 Avatarı

Gerçek Adı
    şükrü
    Son Giriş
    24.06-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar BİMER e iş kazası durumumun takibi için yazmıştım onlarda ilgili yerlere bildiride bulundular.Bunun sonucunda SGK bana verdiği cevapta iş kazam incelenmek üzere ANKARA İŞ TEFTİŞ GRUP BAŞK. gönderilmiş bu nedemek kusur oranları burdamı belirleniyor.ben birşey anlayamadım bilgisi olanların dikkatine.

Üye
    alpertuncer Avatarı

Son Giriş
    23.03-2022
    Saat
    22:07
    Alınan Beğeniler
    37
    Verilen Beğeniler
    0

şükrü kardeşim iş müfettişi iş kazası geçirdiğin yerde inceleme yapar şahitleri ve senin ifadeni ayrı ayrı alır sonra iş kazasını onaylayıp kusur oranlarını bildirir.bende öyle oldu sigortaya başvurduktan biryıl sonra müfettiş geldi,onun sonucuda sgk ya bildiriyor iki ay sonra yazı ile slm

Üye
    yasar2456 Avatarı

Gerçek Adı
    yaşar
    Son Giriş
    29.04-2023
    Saat
    09:42
    Yaşadığı Yer
    NEVŞEHİR
    Alınan Beğeniler
    15
    Verilen Beğeniler
    0

şükrü kardeş ben 30.07.2009 da iş kazası geçirdim,iş yeri iş kazasını bildirmiş 4ay hastanede yattım 6 ay sonra çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığından geldiler benim ve olayı gören arkadaların ifadesini aldılar,bundan 1 ay sonrada sgk müfettişi gelmiş ve sgk kurumunda benim ifademi aldı ve aylığa bağlayacaklarını söyledi,ben 2. bir kez 6 aylık rapor aldım keşke almasaydım bilmiyordum ,ve 21.08.2010 da rapor bitiyor ve iş gücü kaybı için beni hastaneye sevk edecekler,yani şu anda beklemedeyim.

Üye
    sukru345 Avatarı

Gerçek Adı
    şükrü
    Son Giriş
    24.06-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

yaşar bey bense 15.9.2009 da kaza geçirdim.İki ay hastahanede yattım beş ameliyat geçirdim .şu anda iki el parmaklarımıda kullanamıyorum.üç raporum vardı bitti yeniden rapor alacaktım müdürüm alma zararın olmasın dedi şu anda çalışıyor gözüküyorum herhalde kamuda çalıştığımdan ama tedavim devam ediyor.tedavim devam ederken sürekli iş göremezlik için rapor verilirmi.

Üye
    sukru345 Avatarı

Gerçek Adı
    şükrü
    Son Giriş
    24.06-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar müfettişin raporunun sonucunu nereden öğrenebiliriz vede sürekli iş göremezlik başvurusu için hangi evraklar gerekli,sgk ben istemeden beni malülen emekli edebilirmi şöyle diyeyim çalıştığım kurum çalıştıracağını teyyid ediyor birde sürekli iş göremezlik maaşına başvurmak için belli bir zaman geçmesi gerekiyormu.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.223

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Müfettişin nasıl bir rapor tuttuğunu ancak sigorta müdürlüğüne gidip öğrenmeye çalışabilirsiniz

İş Kazası Ve Meslek Hastalığı Geliri Bağlanması için sigorta müdürlüğüne başvurmak gerek:
    1-Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi
    2-1 Adet Fotoğraf
    3- İşten ayrıldıktan sonra ilk 10 gün içinde talepte bulunanlar için Sigortalı İşten Ayrılış Bildirgesi
    Siz istemedikten sonra kimse sizi emekli edemez...
    Sürekli iş göremezlik geliri için bir başvuru zamanı kısıtlaması yok. Ama bir an önce başvurun tabii ki.