Merhabalar, dava açsanız kazanırsınız ikiniz de
Merhabalar, dava açsanız kazanırsınız ikiniz de
Heyet e gırmem lazımmış sizce qkc Bı oran alırım
Rapor sonuçlarını tam durumunuzu bilmeden bir şey diyemem.
Anlıyorumm tskkler yinede
@Sonrose
%10 rapor alırsan sürekli iş göremezlik maaşı bağlanır. Dava açıp tazminat alabilirsin ama uzun sürer.
Parmak için atk raporu % kaç olur? Bunu maalesef kimse bilemez. Buna doktorlar karar verecek.
Sol başparmak koptu dikildi ama ılk bogum da hareket kısıtlılığı var bole Bı kaza gecırıyo heyetw gıren varmı
@Sonrose hareket kısıtlılığı fizik tedavi ile gecebiliyor. eğer kaza üzerinden cok uzun bir zaman geçmediyse tabi. benimde sağ bacağımda ve sol el bileğimde vardı, suan neredeyse hiç kalmadı 2 sene gecti kaza üzerinden. ben iş kazası sonucu sol bacağımı kaybettim %45 verdiler ama sana o kadar cıkmaz max 20 bence
Dr fızık tedaviyle gecmez dedı dedıgı gibide 1 bogum bukulmuyo zaten fizikte 15 gun falan kaldı bısey yaramadı
Gecmıs olsun sanda bu arada
Bende iş kazası geçirdim öncelikle kaza sonrası oldukça sancılı olan heyet süreci ile alakalı forumda paylaştığım yazılar mevcut bakabilirsiniz. İş kazalarında uzuvlarda oluşan hareket kaybı veya eksiklik tamemen iş yerinde hangi görev ile çalıştığınız yani mesleğiniz ile alakalı. Bu sebeptendirki iş kazalarında işgöremezlik oranı hastanelerin kurulları değil Ankara Kocatepede bulunan sağlık kurulu tarafından kararlaştırıyor. Yani basit anlatımla parmağınızın ucunu kaybettiniz ve mesleğiniz temizlik görevlisi burada Kocatepe meslekte kazanma gücünü hesaplarken parmak ucu kaybetmenin temizlik görevlisini ne kadar etkileyebileceğinide hesaba katarak oran veriyor. Bu sebepten işlemlerde uzun sürüyor. Yada elektronik teknisyeni örneğine bakarsak temizlik görevlisinden daha fazla meslekte kazanma gücünü etkileyeceğinden oranı daha fazla olur. İş kazası sonrası oran belirleme 1 yıldan daha uzun süren bir süreç şayet mesleğinizde kazanma gücünü fazla etkilemiyor ise %10 dahi alamazsınız, mahkemede raporda işkenceden başka birşey olmaz.
Preste calısıyorum solbaşparmak makıne altında kaldı sdece derı parcası ve atar damar tutuyo us dediklerine gore dedıgım gıbı dikildi ama birinci bogumu bukemıyorum
Merhaba kardeşim bende iş kazası geçirdim. Sol ayak başparmağımı bükemiyorum. %11.3 aldım adli tıp kurumundan. Sgk dan %5.2. banada yüzde onun üzerinde alamazsın dediler ama allah yüzüme baktı aldım. Birde arkadaşlar sürekli iş görememezlik maaşları ayın kaçında yatıyor
@Cannnnnnn
Sgk %5,2 oran verdiyse sürekli iş göremezlik geliri bağlanmaz.
Yok aga sgk %5.2 karşı taraf itiraz etti ysk %5.3 karşı taraf yine itiraz etti adli tıp üçüncü ihtisas kurulu %11.3 karşı taraf yine itiraz etti adli tıp üst kurulu %11.3 onayladı. Adli tıp kurumunun raporları sgk ya yollandı. Sgk dan öğrendiğim alacakmışım ama ayın kaçında yatıyor bu maaş onu öğrenemedim. Sgk maaş bağlamamak için çok düşük tutuyor