TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
Toplam 43 mesajın 16-30 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Cannnnnnn Avatarı

Gerçek Adı
    Can
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    17:12
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Çok zor aga. 2016 dan beri uğraşıyorum ve daha yeni kalıcı engelim hesaplandı. Ben iş verenin yaptıklarından dolayı bu davaya baya bir bilendim. Bu davadan beni ancak ölüm vazgeçirirdi. İşverene göre o haklı ama adalete göre ben haklıyım. Sonuç böyle olunca haklı olduğun ortaya çıkınca insan mutlu oluyor. Eğer iş veren sana haketmrdiğin şekilde davrandıysa hakkını ara derim. İş veren seninle ilgilenmişse o karar senin. Aranızdaki sevgiye bağlı.

Yasaklı Üye
    bionico Avatarı

Gerçek Adı
    emre
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    16:03
    Yaşadığı Yer
    BURSA
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    1

@Cannnnnnn dostum bende iş kazası gecirdim. iş yerine dava açmak konusunda kararsızım. ömür boyu protez masrafıma kadar herşeyi karsıladılar. ama yine de bilmiyorum. sen açtığın dava sonucu ne kadar para aldın paylaşır mısın benimle.

Üye
    Cannnnnnn Avatarı

Gerçek Adı
    Can
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Geçmiş olsun aga. Dosya bilirkişiye gidecek bizde bekliyoruz. Avukat aklı havalarda uçan bir avukat olmadığı içinde bilir kişiden çıkacak sonucu bekliyor. Parayla ilgili hiç konuşmuyor.

Üye
    Pa_Pi Avatarı

Gerçek Adı
    Papi
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Kazdağları
    Alınan Beğeniler
    385
    Verilen Beğeniler
    214

@Cannnnnnn

Akıllı avukat, sana 500k tazminat çıkacak dese bilirkişi 400k tazminat çıkarsa 100k nerede diye avukata hesap sorarsın. En iyi avukat miktar belirtmeyen avukattır. Şu kadar tazminat çıkar en kısa sürede davan biter ve hemen paranı alırım diyen avukat yalan söyleme konusunda master yapmıştır.

Üye
    Cannnnnnn Avatarı

Gerçek Adı
    Can
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Aynen aga boş vaadler vermeyen avukatlardan. Başka bir tanıdığım avukat var laf arasında ona sordum oda bilirkişideki şablon bizdede var ama onlarla tutmuyor dedi. Avukat tahmini biliyordur ne kadar alacağımı. Benim avukatım aynı şirket aynı avukata karşı bir dava kazandı. Arkadaş işten çıktıydı alacaklarını alamadıydı. Bende o mahkemede şahittim. Arkadaşın onaltı bin lira alacağı vardı bizim avukat onu ellibin civarı tahsil etti. Şimdi sıra bizim davada

Üye
    selo46 Avatarı

Son Giriş
    27.03-2023
    Saat
    11:55
    Yaşadığı Yer
    Yalova
    Alınan Beğeniler
    28
    Verilen Beğeniler
    37

Sgk ya başvurun durumunuz belirlensin. %10 ve üzeri oran çıkarsa denetime yazılıyor. Tahkikat raporu düzenleniyor kusur oranı belirliyor. Ona göre dava açılır. Mahkeme bu evrakların hepsini ister.

Üye
    mhmtzytn Avatarı

Gerçek Adı
    MEHMET
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    09:51
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

Sürekli iş görmezlik geliri 17sinde yatıyor, istirahat raporun sonrası bağlanır ve eskiye dönük toplu hesaplanarak yatar.
    Konu mhmtzytn tarafından değiştirilmiştir (02.02-2023 Saat 10:51 ).

Üye
    Sonrose Avatarı

Son Giriş
    18.03-2023
    Saat
    09:37
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Heyete hangı bölümlere giriyorsunuz

Üye
    Cannnnnnn Avatarı

Gerçek Adı
    Can
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Sağolasın aga. O kadar yazı okudum bir türlü maaş gününü öğrenemediydim. Yalnız kaza geçirdiğin tarih değil raporunun bittiği tarihin takibindeki aydan başlar. Yani ben kasım ayında kaza geçirdim. Beş mayısda rapor bitti. 1 hazirandan başladı. 68 aydan hesaplandı. Ama ne kadar alacağımı bilmiyorum ordan. Sgknın sitesinde haziran başlangıç ocak son ayı baz almış. Aga senin konunda kaza geçirdiğinde vücudunda nerelerde hasar varsa oralardan heyete giriyon. Dava açardan avukat zaten senden epikriz raporlarını istiyecek. Daha ilk mahkemede sgk sana iş kazası geçirdiğini iddaa ettiğiniz diyor yani daha iş kazası olarak görmüyor. Sen hastane raporlarını erkeklerden terhis kağıdın epikrizlerini vs bu evrakları sgk ya yolluyor. Bu sefer iddaa etmek değil ispatlamış oluyorsun. Epikriz raporlarında senin vücudunda nereye müdahale edilmişse yazıyor. Gerçi o raporda çok sağlıklı olmuyor. O rapora göre benim başıma on onbeş tane doktor gelip incelemiş ama beni ölüme terketmişlerdi. Sadece ortopedici gelmiş. O raporda hangi doktor sana ne yazmışsa onunla ilgili bölümlerden heyet raporu istiyorlar. Sen sanma ki seni bir iki doktor gördü. Tüm bölümler gördü seni. Hastaneler yalan söylemez

Üye
    mhmtzytn Avatarı

Gerçek Adı
    MEHMET
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    09:51
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

evet raporlu olduğun zaman zaten iş görmezlik alıyorsun, o dönem dediğin gibi hesaba katılmaz.

Üye
    Sonrose Avatarı

Son Giriş
    18.03-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Benım kaza sdece bas parmak ozamn sdece ortopedi ye gircem heyete

Üye
    Cannnnnnn Avatarı

Gerçek Adı
    Can
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Bana göre epikrizini hastaneye git al oku. Hangi doktor ne yazmış bak. Tahminim ortopedi fizik tedavi pisikiyatri den istenilecek. Epikrizi hastaneye gidip isteyebiliyordun. Onu zaten alacaksın. Onu al elinde fotokopilerini kesin bulundur. Bir daha isteyebiliyorlar. Hatta kaza gününe ve sonrasına ait radyoloji kayıtlarınıda cd ye al. Çünkü bunuda istiyecekler. Örneğin beş yıl sonra istediklerinde bu rötgen çeken firma dışardan oluyormuş. Bu seneninki a firması iki yıl sonra b beş yıl sonra c firması. Beş yıl sonra gidip radyoloji cd sini istediğinde eğer firma değişmişse eski firmadan görüntüleri talep ediyorlar. Öğrendiğime göre bazen eski kayıtlar silinebiliyormuş. Sen cd ni al. Senden istediklerinde kopyasını çek yolla. İleri tatihte zorlanabilirdin

Üye
    Sonrose Avatarı

Son Giriş
    18.03-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Ekıprız raporum zaten var gerisi yok

Üye
    Cannnnnnn Avatarı

Gerçek Adı
    Can
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

O zaman rayolojiyi almanı tavsiye ederim. Çünkü dosyada olmasına rahmen adli tıp beş yıl önceki görüntüleri istedi ve baya uğraştım. Uğraşmaman için dedim. Peki kazadan sonraki raporun bittimi

Üye
    Sonrose Avatarı

Son Giriş
    18.03-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Raporum daha bıtmedı 20 gun faln var fızık görüyorum radyoloji nerden alıyruz

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon