@Muhammedi
%10 alırsan sürekli iş göremezlik geliri bağlanır ve dava açıp maddi manevi tazminat alma hakkın doğar.
İş Kazası Sonucunda Sol İşaret Parmağım 2. Boğumdan Uzuv Kaybı Oldu. Maaş Bağlanır mı?
Sol elimin işaret parmağı iş kazası sonucunda 2. boğumdan itibaren eti komple koptu, Ameliyat tutmadı ve 2. boğumdan kemikle birlikte ameliyatla kesildi.
Sürekli iş görmezlik sonucu maaş bağlanma ihtimali var mı?
Yüzde kaç rapor alırım bundan dolayı?
@Muhammedi
%10 alırsan sürekli iş göremezlik geliri bağlanır ve dava açıp maddi manevi tazminat alma hakkın doğar.
@Pa_Pi
2. boğuma % 10 iş görmezlik raporu verilir mi? Alabilir miyim?
@Muhammedi
Doktor değilim maalesef bilmiyorum.
Emekli Olarak Çalışan, % 10'u Geçen Uzuv Kaybında İş Göremezlik Ödemesi Alabilir mi?
İş Yeri, Kaza Sonucu Dava Açtırmadan Uzuv Kaybına Göre Ödeme Yapmak İçin Heyete Gönderiyor ?
İş Kazası Sonucu Parmağım Koptu, İş Yerine Bir Miktar Karşılığında Şikayetçi Olmamak Üzere Anlaşmak İstedim. Önce Kabul Ettiler fakat daha sonra Hastaneye başvurup Heyetten alacağım Raporla SGK ya Başvurup Bilirkişinin Belirleyeceği Miktarı
Ödemek İstediklerini Söylediler.
Bunu yapma durumunda 6 ay olan İş yerinden Şikayet davası sürem geçeceğini umuyorum. (2 ay kaldı , Şubatta bitiyor)
Nasıl bir yol izlemeliyim?
@Pa_Pi
%10 alamazsam maddi manevi tazminat davası hakkım olmuyor mu?
%10 alamazsan sig bağlanmaz. İş kazalarında %10 altında kalırsan sürekli iş göremezlik geliri bağlanmaz. Dava açmadan tazminat alıp aynı iş yerinde çalışmanı tavsiye ederim. 20 ile 30 yıl süren davalar var. %8 atk raporu alsan maddi ve manevi tazminat alırsın ama sürekli iş göremezlik geliri bağlanmaz. Özelden telini yaz arayım kardeşim buraya yazsam sayfalar yetmez.
Özelden yazdım
@Muhammedi
Şimdi gördüm telini yarın öğleden sonra ararım.