TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    alone.prince Avatarı

Son Giriş
    02.09-2022
    Saat
    09:44
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba arkadaşlar 9.3.2022 tarihinde meslek hastaligi raporumu aldim 12 yildir cagri merkezi personeli olarak gorev yapmaktayim duyuyorum ama anlamiyorum hayati baya zorlastiriyor 2022 ni 6. Ayinda surekli iş gorememezlik odeneginde bulundum hala bir sonuc cikmadi ne kadar oran cikicak bilmiyorum ayni zamanda sirketime dava acacagim verilicek oran benim icin cok onemli basvurum ne zaman sonuclanir her iki kulaktada oldugu icin ve mesleki oldugu icin %10 u gecer dien arkadaslar oldu cok bilgim yok surec nasil isliyicek suanda meslegimi icra edemiyorum cagrida tiz sesleri ayirt edemedigim icin kodlatiyorum basit kelimelerde bile kodlama yardimi ile bilgi almak stres yaptirio basvurum ne zaman sonuclanir ne kadar bir oran cikar bilgi verirseniz sevinirim

https://www.hizliresim.com/5ebpskz][/url] burada aldim rapor var fakat odyo sonuclarimi bilmiyorum bilgilendirmeleriniz icin simdiden cok tesekkur ederim

Üye
    Sorunlu41 Avatarı

Son Giriş
    22.03-2023
    Saat
    08:53
    Yaşadığı Yer
    hak
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    aynı raporu bende aldım H90.3 ama işgücü kaybı 0 oran verildi ama benim mesleğim farklı sizin mesleğiniz direkt kulakla ilgili belki bunda bir farklılık olur bilemiyorum

Başlığın Etiketleri