@ozi-82
evet % 47 olması lazım..
@ozi-82
evet % 47 olması lazım..
Hem sürekli iş göremezlik geliri hemde vergi indirimden emekli olanlar bu zamlar nasıl yansır...
Mesale iş göremezlik geliri 2500 civarı vergi indirimi 1500 civarı her ikisinede mi aynı tutar yansır.
Konu Derbeder25 tarafından değiştirilmiştir (17.01-2022 Saat 21:42 ).
derbeder25,
iki ayrı bankadan mı alınabiliyor mu maaşlar. Bende haziran ayında emekli olacağım merak ediyorum açıkçası.
Sürekli iş göremezlik geliri alırken emekli olunca hangisi Yüksek ise onun tamamını düşük olanın yarısını kesip bağlanıyor... Ayrı bankalardan alabiliyorsun....zamlara gelince aldığım bilgi sürekli iş göremezlik geliri daha fazla zam alıyormuş...
teşekkürler bilgi için sağolasın.
iyi günler kardeş bende 5 sene önce iş kazası geçirdim o tarihte bankaya yatan maaşım 1700 tl idi şuan sgk bulunan %100 süresiz engelli raporum var buna göre hesaplarsak geriye dönük gelen enflasyon zamları da yansıtılacakmı nekadar maaş bağlanır birde ne kadar toplu alırım bu ay tam 5 sene oldu
kardeş bir sorum daha olacak ben kaza geçirdikden sonra patron şirketi kapatmış şuan mahkemem bitmek üzere tazminatı patronun diğer şirketlerinden tahsil etme imkanı varmı varsa nasıl bir yol izlemeliyim
Sürekli iş gorememezlik maaşına 2500 TL den yansıma varmı alan arkadaşlar yaza bilirmi sanki bizi unuttular
@hanedar
Yansıma yok kardes bizi bir boktan hesapladiklari yok acilen sürekli iş gormemezliknodenekleri düzelmesi lazım 300 400 tl maas alanlar var daha
Arkadaşlar bizde şikayetlerimizi cimer e yazalım sürekli iş gormemezlik odeneklerine bir düzen getirmeleri lazim