@Ramazan98a o zaman bilmeden işe girişmenin sonucunu yaşama deneyimine sahip oldun. Elektrik elektronik mühendisliği öğrencisi olarak ben herşey kontrol edilmiş olsada yinede ben kontrol ederim. bu bir iş disiplinidir
bunu bana deyil çalıştırına sor kardeş ekatım yok iş güvenliği eğitimim yok ekipmanım yok başımda mühendis yok enerji kesilmemiş hücrede bana sorcana sorsana kardeş gidip patron denilen şeref yoksunlarına sor kardeş?
@dreamfail
10kv.
@Ramazan98a o zaman bilmeden işe girişmenin sonucunu yaşama deneyimine sahip oldun. Elektrik elektronik mühendisliği öğrencisi olarak ben herşey kontrol edilmiş olsada yinede ben kontrol ederim. bu bir iş disiplinidir
sen bir elektrikl elektronik mühendisliği öğrencisiysen çalıştıran firmanın ekipmanları eksiksiz vermesi gerektiğini iş güvenliği eğitimi vermesi gerektiğini ekat yüksek gerilim eğitimine gönderilmesini ISG ekipmanlarının olmayışını bayram gününde çalıştırılmaman gerektiğini ekatlı çalışanların yüksek gerilimi kontrol etmesi gerektiğini ekipmanın onlara verildiği ve ekatlı çalışanlara sadece yüksek gerilim çalışma ekipmanlarının temin edildiğinide bilmen lazım mühnedisler çalışma da yanında olması gerektiğini bilmen lazım deyil mi ??kardeş mühendislik okuyorsun ya kardeşş boş yapma birader mühendis olacan görecez hadi yerse usülsüz iş yerinde çalışmada göreyim kardeş
@dreamfail