TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 18 mesajın 16-18 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Ramazan98a Avatarı

Son Giriş
    24.01-2023
    Saat
    17:43
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: dreamfail Mesajı Gör
    öncelikle geçmiş olsun. kusura bakmada volt, VoltAmper ve watt ı nerede kullanacağını bilmeyen birisi nasıl yüksek gerilim altında çalıştırılmış onu anlamadım
    bunu bana deyil çalıştırına sor kardeş ekatım yok iş güvenliği eğitimim yok ekipmanım yok başımda mühendis yok enerji kesilmemiş hücrede bana sorcana sorsana kardeş gidip patron denilen şeref yoksunlarına sor kardeş?
    @dreamfail
    10kv.

Üye
    dreamfail Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:49
    Yaşadığı Yer
    Dünya Hayatı
    Alınan Beğeniler
    54
    Verilen Beğeniler
    4

@Ramazan98a o zaman bilmeden işe girişmenin sonucunu yaşama deneyimine sahip oldun. Elektrik elektronik mühendisliği öğrencisi olarak ben herşey kontrol edilmiş olsada yinede ben kontrol ederim. bu bir iş disiplinidir

Üye
    Ramazan98a Avatarı

Son Giriş
    24.01-2023
    Saat
    17:43
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    sen bir elektrikl elektronik mühendisliği öğrencisiysen çalıştıran firmanın ekipmanları eksiksiz vermesi gerektiğini iş güvenliği eğitimi vermesi gerektiğini ekat yüksek gerilim eğitimine gönderilmesini ISG ekipmanlarının olmayışını bayram gününde çalıştırılmaman gerektiğini ekatlı çalışanların yüksek gerilimi kontrol etmesi gerektiğini ekipmanın onlara verildiği ve ekatlı çalışanlara sadece yüksek gerilim çalışma ekipmanlarının temin edildiğinide bilmen lazım mühnedisler çalışma da yanında olması gerektiğini bilmen lazım deyil mi ??kardeş mühendislik okuyorsun ya kardeşş boş yapma birader mühendis olacan görecez hadi yerse usülsüz iş yerinde çalışmada göreyim kardeş
    @dreamfail

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12