TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Polar1 Avatarı

Son Giriş
    21.08-2019
    Saat
    21:31
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar iş kazası sonucu iş gücü kaybı oranı beklıyorum ssk genel müdürlüğü bulundugum sskya dosyamı gondermıs dys uzerınden baktıgımda gelen evrak beklemede acıklama kısmındada havale yazıyor bunun ne anlama geldıgıno bılen varmı odenek için hak kazanmışmıyımdır teşekkurler.

Üye
    mandreyam Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    13:57
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    58
    Verilen Beğeniler
    0

daha yolun basindasin.....burasi turkiye 1 2 sene surer......gibi geliyor islemlerin

Üye
    Zane55 Avatarı

Gerçek Adı
    seyfi
    Son Giriş
    16.05-2022
    Saat
    14:57
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Mandreyam neden anlamadan yorum yapıyorsun? Polar kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Eğer sgk genel müdürlüğü bulunfuğun sgk ya gönderdiyse 5 güne ellerine geçiyor. Bugün resmi tatil salı veya çarşamba oranını arayıp öğrenebilirsin. Benimde 14 gün önce yollandı sgk ya ve 5 gün sonra öğrendim. Şuan vende e-devlet hareketlsrini bekliyorum. Maaş belirlenecek orana göre ve geçmişe dönük param ile beraber ne kadar aylık bağlanacağı sisteme düşecek. Birdahaki ayda yüksek ihtimal maaş günü hepsini çekicem. Sende yolun sonuna gelmişsin hayırlı olsun.

Üye
    TR123 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    26
    Verilen Beğeniler
    3

@Polar1

e devlete giriş yapınız tahsis numarası verildimi onu kontrol ediniz tahsis no verildiyse oranınız %10 ve üzeri çıktığı anlamına gelir.
    e devlette 4a emekli aylık kısmına bakınınız eğer bakurluysanız 4b kısmını kontrol edin.

Üye
    Polar1 Avatarı

Son Giriş
    21.08-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Ardaşalar oranım belli oldu %28.9
    Geçirmiş oldugum iş kazası sonucu sol gözden yaralandım girdiğim kurulda doktor ssk ya durum bildirir raporunda sağ göz 1.0 sol göz 0.2 olarak gönderdi bu durum bildirir raporuna istınaden oranım %28.9 olarak geldi ben matbaacıyım ve baskı ustasıyım yani göz mesleğimde cok önemli bu durum bence oranında yuksek cıkmasına vesile oldugunu dusunuyorum şimdi maaşa bağlıyacaklarmış beni aradılar kaza gecirdiğimde tarihten önceki 6 ay maaş bodrom 5500net aylık buna göre tahmini neladar bir maaşa bağlanırım teşekkür ederim. Ayrıyetten sureci yaşayan birisi olarak sorusu olan arkadaşlara şüreçle ilgili bilgilendıre bilirim

@Zane55
    Cok saol

@TR123
    Tesekkür ederim

Bu maaşı omur boyumu alıcaz alıcaksak daha sonralarında tekrar heyete vs. Girmemiz gerekicekmi

Üye
    TR123 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    26
    Verilen Beğeniler
    3

@Polar1 sgk oranınızı bildiren evrağı adresinize yolluyor. gelen evrakta kontrol muayenesi gerekli ise yazıyor. yazmıyorsa oranınız kesinleşmiştir. bağlanan sürekli iş göremezlik maaşı ömür boyu alınıyor. çalışmaya devam etseniz de sürekli iş göremezlik aylığı kesilmiyor.

Üye
    Zane55 Avatarı

Gerçek Adı
    seyfi
    Son Giriş
    16.05-2022
    Saat
    14:57
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Polar hayırlı olsun öncelikle. Bende oranı 34.2 olarak öğrendim 20 gün oldu bu hafta bağlanacak maaş belli olur dedi sgk memuru. İş kazası geçirdiğim tarih 2016 yılı ve son 3 prim toplamı 11000 edio. Ne kadar bağlanacak bende merak ediyorum. Senin primler kaçtı kaza tarihi son 3 ayın?

Üye
    Polar1 Avatarı

Son Giriş
    21.08-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@TR123

Saol dostum teşekkür ederim suan dosya esenyur ssk gitmiş sonucu beklıyorum

@Zane55

Teşekkür ederim dostum sana hayırlı olsun
    Ben kazayı 2018/11 ayında gecirdim geriye dönük 3 aylık yatan pirim net 5500tl 3ayın toplamı 16500tl bağlanan aylıgı buradan yıne paylaşırım

Üye
    hasan usta Avatarı

Son Giriş
    08.04-2020
    Saat
    22:47
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @Polar1

Dostum benimle iletişime geçebilirmisin bir zahmet