TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    yunusarpc Avatarı

Son Giriş
    23.04-2022
    Saat
    02:44
    Yaşadığı Yer
    Eskişehir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    arkadaşlar ben iş kazası geçirdim sol ayağımı diz altından kaybettim %43 engelliyim yanlız ben çalışırken sigortam yoktu porçlarımdan dolayı adli para cezası vardı bende kaçmak ve sigortasız çalışmak zorundaydım ama işte bazen insan umduğu gibi gitmiyor 2 yıla yakın öyle çalıştım ve hastaneye girdiğimde Karabükte kendi ismimle değilde başka bir isimle patronum benim girişimi yaptırmış karabükte 10 gün gibi yattım sonra ankara numune hastanesine sevk edildim orda fark ettim ve gerçeği söyledim her neyse şimdi iş kazasına girdi ve orda 2 yıl boyunca çalıştığımıda isbat ettim ssk beni iki sefer heyet raporuna soktu ama halen herhangi bir maaş ssk tarafından bağlanmadı sormak istediğim bilen arkadaşlara akıbetim sizce ne olur ne kadar sürede bağlanır bağlanırsa ne kadar maaş alırım en son bir ay evvel heyet raporuna girdim şimdi ses seda yok açtığım tazminat davasıda ileri tarihe attı kasıma müfettiş raporu mahkemeye gelmediğinden bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye
    TR123 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    26
    Verilen Beğeniler
    3

sgk evrak takibi uygulamasından evraklarınızı takip edebilirsiniz.

ayrıca bağlı olduğunuz sgknin iş kazası servisinden bilgi alabilirsiniz.

birde e devlete giriş yaparak 4a emeklilik kısmından bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz. heyete 1 ay önce girdiyseniz 1-2 ay içinde işlem tamamlanır. e devlet de 4a emeklilik kısmını kontrol edin ilk maaş bilgiler oraya düşüyor.

Üye
    yunusarpc Avatarı

Son Giriş
    23.04-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Eskişehir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    sskdan beni aradılar evraklar tamam bir sorun yok iş kazası tespit edilmiş ben şimdi maaş için dilekçeni yazıp il müdürlüğüne göndericem dedi ve kapattı bir hafta oldu bu maaş bağlanması uzun sürüyormu anlamadım e devletten bakıyorum sürekli iş göremezlik maaşı diye sonuç iş göremezlik maaş bilginiz bulunamamaktadır çıkıyor bilen arkadaşlar Allah aşkına yazın bu sürekli iş göremezlik maaşı müfettiş raporu geldikten sonra ne kadar sürede bağlanıyor

yemin ediyorum varya allahtan korkmasam çooktan intihar ederdim devletin gönlü olana kadar bizim canımız çıkıyor iki yıl oldu da hala maaş bağlanacak bu nasıl iştir insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı diyorum kendi kendime ama desem ne olacak takan yokki

Üye
    cumaliman Avatarı

Gerçek Adı
    cumali
    Son Giriş
    17.07-2021
    Saat
    07:21
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    15
    Verilen Beğeniler
    1

Kardeşim geçmiş olsun,bu işler sabır işi,sabır ile bekleyip süreci güzel bir şekilde bitilirsin insallah,senin süreç sigortasız oldugun için biraZ sıkıntılı ve uzun sürebilir,İş kazası olduğunu ıspatlayıp normal işleyen mevzuat girmişin ve maaş baglanma süreci 3 ay ile 12 ay arasında sürer,kimi arkadaşların süreçleri daha hızlı ilerleme olabilir maaş baglanma konusunda çünkü sen sürekli iş görememezlik maaş baglanmadan dava yoluna girmişin o yüzden biraz sürecin uzaya bilir.Çünkü mahkeme olduğu için müfettiş tarafından denetim raporu düzenlenecektir,ayrıca sana kusur oranı çıkacak ve buna baglı iş kaybı oranı çıkacak,maaş konusunda ise kazadan önce almış olduğun son aylık maaş bordolularınız baglanacak maaşda baş aktörü oynar.Dedigim gibi sabırlı olmak gerekir çünkü bu süreçler yorucu olabilir tekrardan geçmiş olsun

Üye
    yunusarpc Avatarı

Son Giriş
    23.04-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Eskişehir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    sağolasın Allah razı olsun benim olayım iş kazasına girmiş müfettiş raporu yazılmış oran ne verilmiş onu bilmiyorum fakat bu gün dayanamadım sskyı aradım dosyamla ilgilenen bayanla konuştum şuan evraklarınla uğraşıyom toplu bi para alacaksın maaş haricinde dedi cuma gününe biter dedi ben seni ararım dedi bilmiyorum bu olay nasıl işliyor abi bodro demişsin ama ben çalışırken bodro hiç almadım maaşı zaten elden alıyorduk ve sigortamda yoktu 2018 mart 29 da kaza yaptım yem karma makinasına düştüm sol bacağımı diz bölgesinden koptu kaybettim sürecim öyle tuhaf işlediki anlatamam yani hastaneye farklı bir isimle girişim yapılmış sonra sevk olduğum diğer hastanede giriş yapılan isme sahip opmadığımı gerçek ismimi beyan ettim ama iş kazasına girmemiş durumum taburcu oldum kağıtı buruşturup atar gibi patronumda beni attı bi köşeye cimere defalarca yazarak müfettişi devreye girdi iş kazası olduğunu ve orda 2 yıl çalıştığımı isbat ettim evraklar gitti ankaraya sağlık kuruluna iptal oldu geldi enson sskya kendim gidip evrağı aldım ssk hastaneden ne istiyorsa hepsini eksiksiz çıkardım ve gönderdim şimdi evrak takipten evrakım TAKİP NO-128404 MKGKO TESPİT İŞ KAZASI yazıyor bu yazıyı gördükten iki üçgün sonra ssk beni aradı evrakın geldi şimdi maaş dilekceni göndereceğim dedi şimdi dahada bekliyecezmi bu maaş bağlanması şimdide daha uzun sürecekmi onu merak ediyorum bugün aradım ama cuma günü dedi seni ararım dedi sskdaki evrakımla ilgilenen bayan

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi