TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Cuma.Kayar Avatarı

Gerçek Adı
    Cuma Kayar
    Son Giriş
    13.05-2018
    Saat
    19:28
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba 19. Ağustos ta İş Yerinde Çalıştıgım Avm'de Otopark Görevlisi Olarak Bağaj Kontrolu Yaptığım Esnada 2 Aracın Arasında Kaldım. Sağ Ayak Bilekten Lif Kopması ve Parçalı Kırık Meydana GeLdi 2 Ay Ayagım Alcıda Kaldı. Sağ Dizden Aşağısı Ödem Oluşmuş. ilk Baslarda Sadece Alcı Tedavisi Uygulandı. 3 Ocak 2018 de Ameliyat Oldum . Doktor aMeliyatta Farkına Vardı Liflerin Koptugunu.Ameliyat Oldum Sıuan Ayagım 1 Aydır Tekrar ALcıda.

Şimdi Sorum Şu Hastaneye Gidicem Mart Ayında Heyete Girecem Ayagım Baya Zayıf Kalmış Ödem Var Lif ve Sinir Kopması Var Rapor Oranı % Kaçtır ???

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    23:25
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.222

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @Cuma.Kayar

Hasarın yol açtığı kalıcı kısıtlılık önemli. O nedenle bir şey söylemek mümkün değil. Ama her koşulda tazminat için girişimde bulunmanızı öneririm.

Ayrıca iş kazası mahiyetinde olduğu için %10 ve üzeri raporda sürekli iş göremezlik geliri bağlanacağını da unutmayın. Bu konuda da sgk bağlanında başvurunuzu yapın raporu aldıktan sonra.