TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    86Batu Avatarı

Son Giriş
    22.06-2018
    Saat
    13:56
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    86Batu@

Arkadaşlar merhaba,2 Aralık 2016 tarihinde iş kazası geçirdim.Yaklaşik 2,5 ay hastanede yattım.10'un üstünde ameliyat geçirdim. Ayagıma sırtımdan kas alınarak 7 saat süren ameliyat sonunda nakil yapıldı.
    Ayağımda eksik kemik var.Önümüzdeki günlerde damarlı kemik nakli için ameliyat olacağım.

9 aydır raporluyum.Yasal olarak nasıl bir yol izlemeliyim.Haklarım nelerdir?Bu konuda bilgilendirir misiniz ?

Üye
    murat4444 Avatarı

Gerçek Adı
    murat
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    32
    Verilen Beğeniler
    8

sa kardeşim çok geçmiş olsun önce sgk ya gidip işkazası bölümüne başvuruyap onlar senden gerekli evrakları ister eğer işkazası olduğunu tesbit ederse agk seni bir hastaneye yollar ordaki raporun yüzde onu geçerse seni maaşa bağlar ömürboyu yüzde 40kı geçerse 2maaş hakedersin

Üye
    86Batu Avatarı

Son Giriş
    22.06-2018
    Saat
    13:56
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

As murat4444 kardeşim.Sgk ya bildirimde bulunduk ve iş kazası olarak kayıtlara geçti.Bi ameliyat daha olucam ayakta şişliğin inmesini ve açık yaranın kapanmasinı bekliyorum.En son ki ameliyattan sonra rapor oranı belirlenecek sanırım.Geçici iş göremezlik ödeneği aliyorum Şuan.İş kazası limanda oldu.Gemi ve limana dava açmayı düşünüyorum.
    Konu 86Batu tarafından değiştirilmiştir (28.09-2017 Saat 00:35 ). Gerekçe: Eksik yazi

Üye
    murat4444 Avatarı

Gerçek Adı
    murat
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    32
    Verilen Beğeniler
    8

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Hemen davayı ac geçici raporun bitince de sürekli işgoremezlik için sgk ya git sakın amaliyatı felan bekleme yada beni ara kardeş başımda geçeni anlatım 05348897846