TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Hakan Eloğlu Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan
    Son Giriş
    19.12-2017
    Saat
    15:10
    Yaşadığı Yer
    BALIKESİR
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar kolay gelsin ... Aranıza yeni katıldım

Elektronik teknik servis işiyle uğraşıyorum kendi işyerim yani bağkurluyum. Benim de başımdan bi trafik kazası geçti (iş kazası olarak adlandırıldı) 3 ekim 2016 günü elektrikli bisikletimle malzemecimden bikaç mal almıştım dönerken park halinde duran bi arac bi anda yola fırlayarak bana çarptı
    kaza tespit tutanağında hiç kusurum görülmedi 100% karşı araç hatalı.

Malelov kemiği kırığı teşhisiyle ameliyat oldum platin ve 8 çivi takılmak süretiyle şu an zorlanarak yürüyebiliyorum 6 ayı doldurduğum için Samatya araştırma hastanesinden %13 kurul raporumu aldım.

Sigorta şirketiyle işlemleri başlattık benim sorum emeklilik için bu aldığım oran bişey ifade edermi? Gün yada sene olarak bi kazancım olabilirmi?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    22:19
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

@promodamdam

%40 ve üzeri rapor olmadığı sürece engelli statüsünde sayılmazsınız ve emeklilik vb. haklardan yararlanamazsınız.

Ama iş kazası sonrası oluşan %10 ve üzeri iş gücü kayıplarında -tıpkı emeklilik gibi- sürekli iş göremezlik geliri bağlanır. Bu da yaşam boyu sağlık güvencesi sağlar, burada da vefat sonrası gelir geride kalan hak sahiplerine kalır.
    Yani çok önemli bir haktır, aman feragat etmeyin. Sigorta müdürlüğü'Nde bu bağlamda süreci takip edin.

Üye
    Hakan Eloğlu Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan
    Son Giriş
    19.12-2017
    Saat
    15:10
    Yaşadığı Yer
    BALIKESİR
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @OturanBoğa

Bilgi için teşekkürler...Ben Bağkur lu yum tek başıma çalışıyorum konuyla ilgili 2 ay iş göremezlik ödemesi aldım.Bu söylediğiniz bizi de kapsıyormu ve nasıl bi yol izlemeliyim?