@çotanak28
ALLAH sağlıklı ömür ile huzur içinde gelirini yemek nasip etsin senin adına sevindim
@çotanak28
ALLAH sağlıklı ömür ile huzur içinde gelirini yemek nasip etsin senin adına sevindim
Teşekkür eferim dostum bu hafta sgk müfettisiyle görüşécégim
Kardesim hayirli olsun kac oran almistin
% 82 oran aldım dostum
Bu hafta bursa da sgk müfettişi ile görüşeceğim .önerisi olanların fikirlerini alabilirim.daha önce bursa da sgk müfettişie görüşenlsr varmi.
@çotanak28
Kardeşim ben müfettiş le görüştüm basina gelen olayı ayrıntılı şekilde anlat aklında hicbirsey bırakma sana tavsiyem o soru sorunca biraz insan stres yapıyor olay ani gelip üzülüyorsun
müfettiş e gitmeden önce bi kagida söyleyecek lerini yazmanı tavsiye wdrim
Sağol dostum dün görüştüm müfettişle herşeyi anlattım.bana kusur oranı belirlenirken yardımcı olacağını söyledi.ama elimden gelebildiği kadar dedi.benim ifademi alan baş müfettişti.gelismlerri paylaşacağım.kusur oranının bana artı ve eksileri nedir yazarsanız sevinirim.
SGK müfettiş in verdiği oranın pek önemi yok sana verilen geçici is göremezlik parasını kusurun oranında sgk senden alicak sürekli is göremezlik ödeneği ne pek etkisi olmuyor mahkeme de ise çalışma bakanlığı müfettişleri kusur veriyor işte iş kusur önemli alacağın tazminata etki ediyor şunu unutma sgk işveren i biras tutuyor çalışma bakanlığı müfettişleri de seni tutuyor bana sgk yolzde 35 işveren yüzde 65 kusur verdi çalışma bakanlığı müfettişleri de bana 25 işverene 75 verdi bilginiz olsun diye yazdım
Teşekür ederim dostum iyi oluyor böyle insanların bildiklerini birbirleriyle paylaşması.eğer aldigim sürekli iş görememezlik ödeneğine çok etkisi yoksa önemli değil.
Ben tüm haklarımi bi sit e sayesinde öğrendim elbette yardımcı olmalıyız benimde mahkeme uc yıl oldu hâlâ devam ediyor
Merhaba arkadaşlar
Benimde sürekli is goremezlik seruvenim devam ediyor yolun başı sayılır ankara Kocatepe sağlık kurulu büro 1 işlemlerinde bundan sonraki süreç nasıl bilen varmi
@frkncck
Kardeşim benim gelir 17ayda bağlandı ama bildiğim kadarıyla prosedürü değiştirmiş ler müfettiş kusur oranı dağılımına gerek kalmadan bi arkadaşı a geliri mi bağladılar bende müfettiş le görüştü kten sonra 7-8ayda gelirin bağlandı
Okudukları ma göre aynen yazdığın gibi kardes süreç uzun sabır edip bekliycez 2.5 ay oldu ben müracaat edeli şafak sayiyoruz ama karanlık 😃
@frkncck
Bende öyle çok merak ediyordum hepimiz geçtik bu yoldan Allah sabrımızi daim etsin sana şöyle soylim geliri n bağlandı gi gun toplu parayı alınca herşey unutuluyor