@muzaffertanyel
Merhabalar mehmet göv ismim meslek hastalıklarına müracaat ettim sizinle irtibata geçmek istiyorum
Arkadaşlar, iş kazası ya da iş trafik kazası geçirenler bana özelden mesaj yazmayın sadece telinizi yazın. Ben sizi arayıp prosedürü anlatırım. Özelden mesaj yazmak tam bir işkence benim için ya da platforma yazıp beni etiketleyip sorun en azından buradan yazılı olarak cevap vermek daha mantıklı diye düşünüyorum.
@muzaffertanyel
Merhabalar mehmet göv ismim meslek hastalıklarına müracaat ettim sizinle irtibata geçmek istiyorum
Merhabalar aranıza yeni katıldım sizin yardımcı olabileceğinizi düşündüm , ben 2012 Mart ayında iş kazası geçirdim sağ elim dördüncü parmağım kopma derecesine geldi et parçası tutuyordu ve şu an parmağım açılıp kapanmıyor dondurup platin taktılar sabit kaldı ozamanlar dava açamadık ailemi korkutmuşlar siz onlarla baş edemezsiniz filan demişler ben 2021 de dava açtım ve Allah’ın izniyle kazandık bilir kişi heaplamaya gitmiş merak ettiğim tahmini ne kadar alırım ..
Maluliyet oranım : 3.3 çıktı
İşyeri kusur : %75
Benim kusur: %25
İş kazası geçirdiğimde 23 yaşındaydım Şuan 33
Biz maddi 50 bin
Manevi 50 bin olarak açtık ama nasıl olur bilmiyorum avukat fazilerle alırsın dedi ama evliyim be 6 yaşında bir oğlum var bunlarda göz önünde bulunduruyorlarmış sanırım
Arkadaslar merhaba ben 2020 eylül ayınd işyerinde kalp krizi geçirdim fakat iş kazası tutanağı tutulmadı 2022 yılında kendim sgk ya bildirdim 7 ay sonra müfettişe ben ve şahitlarim ifade verdik müfettiş bunu iş kazası olarak kabul edermi 2 ay oldu ifade verli hala ses yok süreç daha sonra benim için nasıl işler yardımcı olabilirmisiniz
@Mehmet89
Tazminat miktarı seni tatmin etmez. Buradan gelecek para düşük olur. 1 sene daha geç kalsan zaman aşımı olur ve dava açamazdın. Bilirkişi hesaplamasını uyap vatandaş portalından görürsün ama dediğim gibi düşük bir tazminat çıkar.
@Kronik34
İş kazası olarak kabul edecekler ve sürekli iş göremezlik geliri bağlanacak.
Arkadaşlar Merhaba!
SGK mufettısı kusur oranını %90 bana %10 işverene vermiş mahkemede bır etkısı olur mu benım adıma
@Kronik34
Merhaba
bende aynı sizin gibi iş yerinde kalp krizi geçirdim.İş yeri iş kazası olarak sgk'ya bildirmemişler.Aradan 3 ay sonra ben kendim ihbarda bulundum.Beni işyerinden hastaneye götüren ambulans şirketinden evrak istendi.Benim hastanede aldığım raporlar epikriz raporları incelendi.En son ise atanan müfettiş şahitleri dinledi ve iş kazası olduğuna karar verdi.Tabi süreç biraz uzun sürüyor eğer iş kazası olarak kabul edilirse alacağınız rapor oranına göre iş kazası geçrdiğiniz tarihten bu güne kadar geçen sürenin de parası toplu ödeniyor.Bana toplu ödediler ve ben aynı zamanda malulen de emekli oldum.Maaşın birisini tam çok olanı alıyorum+düşük olanında yarısını alıyorum.İsterseniz özelden telefon numaranızı yazın sizi arayıp bilgi verebilirim.
@eda1984
Evet tazminat miktarını düşürür ayrıca bağlanan sürekli iş göremezlik gelirini olumsuz etkiler.
100k tazminat çıktı diyelim. %90 kusur oranı sende olduğu için 10k tazminat alırsın. 10k sürekli iş göremezlik geliri bağlansa %90 kusur oranın düşer ve 1k maaş alırsın. Avukatına söyle kusur oranına itiraz etsin yoksa çok düşük tazminat çıkar.
Merhaba iyi günler öncelikle herkese geçmiş olsun henüz yolun çok başındayım.
23.01.2023 tarihinde iş yerimde yüksekten düşme sonucu vucüdümda 12 toplam kırık oluştu kafatasım kırıldı ve beyin kanaması geçirdim 2 omzumdan ve sağ ayak baş parmağından operasyonlar geçirdim.
Ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim yok ve Araştırma evresindeyken bu sayfayı buldum beni de dahil ederseniz çok mutlu olurum.
Zira ne yapacağımı gerçekten hiç bilmiyorum
@Hüseyinesin
Tedavi sürecin biter bitmez iyi bir avukat tutup dava aç ya da avukat tutmadan şirket ile anlaşma sağla ve tazminatını al derim.
İş yerim bir ecza deposu dün beni aradılar yerine birisini alamıyoruz istifa et kağıdı gönder diye. Bildiğimiz iş veren durumları yani işine yarıyorsan varsın.
@Hüseyinesin
İstifa etme onlar atsın. İstanbul'da olsan yardımcı olurdum.
Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz 30/08/2013 ye İzmit'te iş kazası geçirdim sol el baş parmağım koptu kaza yaşım 19 şuan 29 yaşındayım kaza tarihinde bekârdim maluliyet oranım yüzde 12.1 bilirkişi raporum 1000083 bin TL tazminat çıkardı on yıllık yasal faiz var bide 3 gün SONRA karar mahkemem var belki bir mahkeme daha olabilir miş Yargıtay'a giderse ne kadar sürer cevaplayan herkese teşekkür ederim şimdiden bir grup varsa beni de dahil edin lütfen
0541 728 36 87
Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz 30/08/2013 ye İzmit'te iş kazası geçirdim sol el baş parmağım koptu kaza yaşım 19 şuan 29 yaşındayım kaza tarihinde bekârdim maluliyet oranım yüzde 12.1 bilirkişi raporum 1000083 bin TL tazminat çıkardı on yıllık yasal faiz var bide 3 gün SONRA karar mahkemem var belki bir mahkeme daha olabilir miş Yargıtay'a giderse ne kadar sürer cevaplayan herkese teşekkür ederim şimdiden bir grup varsa beni de dahil edin lütfen
0541 728 36 87