ben Döküm işiyle uğraşan biriyim işim ağır saniye diye geçiyor.
2021 in Mayis ayında ayağıma 800 kg düştü ayağımda bir hayli fazla ezik 4. parmak tarak kemiğinde kırık, topuk tarafinda çatlak , çıkık , bağ kopması ve kalıcı olarak büyük bir vida bulunuyor.
Sağ el serçe parmağımda kırıldı
toplam 2 farkli ameliyat gecirdim 60 gun yatağa bağlı şekilde kaldım sadece degnekle ihtiyaç gidebiliyordum .
güç kaybı şu şekilde var ayağımda belli bir ödem kaldı 60 gün fizik tedavi gordum + havuzda yüzdüm kaslar çalışsın ödem gitsin diye ve bandaj tedavisi uygulandı yine de geçmedi doktor artik yapacak birsey yok dedi. ayagim yukarı doğru çekerken zorlanıyor yuruken aksayarak yürüyorum bunu yazarken bile ayağımda agri var . İş başı yapmadan önce dosyaları la sgk gittim onlarda eğitim ve Araştırmaya sevk ettiler gittiğim hastane 2 ay sonraya randevu verdi Aralık 27 . Bugün iş başı yaptım iş hekimi ve insan kaynakları erken davranışsin Sağlık kuruluna gitmekte neden dedim . Diyolae ki belli bir iyileşme süreci var 3 4 ay daha bekleyip öyle gitseydin diyolar halbuki aralıkta 7 ay olacak son ameliyatımin üstünden @Pa_Pi