benim içinde hesaplama yapar mısın? 05069608651 benim numaram
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle geçmiş olsun benim SGK tarafından ödenecek olan sürekli iş göremezlik ödeneği kaza tarihinden itibaren toplu yatırılacak anladığım kadarıyla sorum şu şekilde avukat bu paradan anlastığımız oranda para istiyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bir diğer sorum kaza tarihinde sigortazizdim SGK sigortalı olarak kabul etti iş kazası olarak kabul etti şimdi işveren SGK ya dava açtı iş kazası değildir diye bu dava süreci nasıl olur bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum saolun
Benide gruba eklermisiniz 05536156426
05416179308 beni de eklermisiniz
Selam arkadaşlar benide vatsap gurubuna eklermisiniz 05416155841
İş kazası geçirdim sol el 2.3.4 parmak yarı düzeyinden ampute oldu dava açtık avukatumla yüzde 18.20 sürekli işgöremezlik geliri bağlandı müfettiş raporu fabrika 100/100 kusurlu geldi sigorta şirketi ilk 78bin ikinci 112 bin ve son teklif 126 bin geldi fakat ödeme olmadı bizde davamıza devam ediyoruz sizce ne olur bu durum
Merhaba benimde manevi tazminat davamın gerekçeli kararı yazılıp sonuçlandı. İstinafa gitti. Whatshap grubuna eklermisiniz. 0505 085 19
Sanayi Dalgıcı olarak iş kazası geçirdim. Gruba ekler misiniz 05321603354 4. yıla giriyorum dava da dosya bilirkişi heyetinde...
Selamun aleykum benim davam bitti istinafa gitti ama anlamadıgım su var aldıgım maas kazandıgım tutardan düsecek mi yoksa düsmüş halimi gözüküyor kazandıgım tutar BENİDE EKLEYEBİLİRMİSİNİZ WATSAP GURUBUNA 5438817241
Merhaba bende iş kazasindan magdurum benide eklermisiniz 0553 539 68 77
Merhaba
Süreci sıkı takip etmeniz gerekiyor, yoksa sonucu almanız çok daha uzun zaman alabilir hatta sonuç alamayabilirsiniz normalde bu işlemler en fazla 5-6 ay içerisinde sonuçlanarak maaşınız bağlanması gerekiyor. Muhtemelen bir noktada problem yaşanmıştır ve orada süreç tıkanmıştır. bunu öğrenmenin en doğru yolu bağlı bulunduğunuz yani iş kazasıyla ilgili soruşturmayı yürüten SGK iş kazası birimiyle irtibat kurun ve derdinizi oraya anlatın onlar size yol göstereceklerdir. Oradan verilen bilgi sizi tatmin etmediyse aşama aşama ilerleyebilirsiniz. sizi yönlendirdikleri ilk birime ulaşın örneğin A hastanesi durumunuzu anlatın ve bilgi almak için ilgili kişiler ile hastanede irtibata geçmeye çalışın. Kimse bilgi vermek istemeyecektir ama mutlaka size yardımcı olacak birileri çıkacaktır. Bu sizin kanuni olarak da hakkınız bunu bilerek hareket ediniz. Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sonuca ulaşırsınız.
Merhaba arkadaşlar bende iskazasi sonucu sol kolumu kaybettim.benide gruba eklermisiniz 05424884282. Bı avukatla anlaştık.yas 40 evliyim bir kızım var.net 3000 kusur brüt 4000 kusur maaş ile ve tahmini yüzde 50 özür raporu verirlerse ortalama ne kadar tazminat alma hakkım olur.bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim.bide gruba eklermisiniz lutfen
Merhaba ben de iş kazası geçirdim sol gözümü kaybettim sağ gözümde ise miyopluk var beni de gruba ekler misiniz 5465737739
Bende 2009 da iş kazası geçirdim yüzde 64 engelli raporu aldım. Ve is yerine tazminat davası açtım davayı kazandım toplamda faiz ile 312.667 bin mahkemem biteli 2 sene oldu ondan sonra icra mahkemesi başladı ve işveren iş yerini bu süre içinde kapattı bu kazandığim tazminat ı ödemiyor. Kendini iflas gösterdi bu tazminat ı nasıl ve ne şekilde alabilirim avukat ta Tam bilgi veremiyor icra gönderdim diyor bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim 05357717873 böyle bir durum u olan arkadaşlar