dosya emeklilik servisine gittikten 8 9 ay sonra maaş bağlandı geriye dönük ödeme yapıyorlar toplu bir para geçiyor eline
Mrb arkadaşlar hepinize geçmiş olsun ben 3 ay önce bi iş kazası geçirdim ve sürekli is görmezlik maaşı için başvurdum SGK daki bayan komisyonun toplandığıni ve heyete girecegimi söyledi 1 ay önce istanbul Osmaniye hastanesinde heyete girdim peki bu süreç ne kadar süre devam eder saglik kurulunun verdigi rapordan sonra ne zaman maaş bağlanır ?
dosya emeklilik servisine gittikten 8 9 ay sonra maaş bağlandı geriye dönük ödeme yapıyorlar toplu bir para geçiyor eline
8 9 ay mi çok fazla ya![]()
Ben bundan 1.5 ay önce Osmaniye de sürekli is görmezlik maaşı için heyete girdim doktorların orda verdikleri yüzdelik %54 diyordu peki maaş ne zaman çıkıyor ve Ankara da yuzdeligim düşer mi?
sürekli iş göremezlik geliri 10 ayda bağlanıyor. Ankara rapor oranını düşürebilir aynen onaylayabilir de . Brüt maaşın ne kadar yatıyordu kaç yılında kaza geçirdin ? senin kusur oranın var mıydı ? bu bilgiler olmadan net maaş belli olmaz.