TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 12 mesajın 1-12 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    kaplan86 Avatarı

Gerçek Adı
    kaplan
    Son Giriş
    21.11-2019
    Saat
    07:56
    Yaşadığı Yer
    kahramanmaraş
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    mrb

ben kamuda termik santralinde kadrolu olrak çalışıyorum buhar hattının patlaması soınucu vucudumun %50 si 2 derece yandı yaklaşık olarak sıcaklık 200 derece idi çok büyük acılar çektim tarif edilemez
    şikayetçi oldum yarın ceza davamız var ilk raporum %50
    şimdide iş gücü kaybı için ünv gittim ve 1 yıllıgına %25 rapor verdiler sanırım sgk bu 2 raporu baza alarak iş gücü kaybı oranımı verecekmiş

sizce kaç% kaç çıkar ve hastanede resimlerde var tanınmıyacak haldeyim vucudumda daha izleri de kaldı hep manevi tazminatı kusurlar çıktıgı zaman 300 bana 80 eşime 50 kızıma istedik
    sizce nasıl ben sitede araştırdım ancak benim gibi yanarak iş kazası geçirenler

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:36
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

@kaplan86

Yanık eğer bir hareket kısıtlılığına da yol açmışsa oran daha yüksek veriliyor.

Üniversite hastanesine mahkeme mi sevk etti?

Üye
    kaplan86 Avatarı

Gerçek Adı
    kaplan
    Son Giriş
    21.11-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kahramanmaraş
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Hayır abi ben sgk başvurdum agk sevk etti bariz şekilde harekwt kısıtlılı yok ta ama sol böbregimin ora ve sol bacagımda gerilme oluyor belli bi hareketten sonra geriliyor peki bu verilen piskiyatriden /25 bana iş gücü kaybı kaç çıkar abi

Üye
    TR123 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    26
    Verilen Beğeniler
    3

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Merhaba tüm samimiyetimle söylüyorum 300 bin TL de az. yanık acısı ayrı değerlendirilmelidir. geçmiş olsun.... inşallah açtığınız rakamları kazanırsınız.

ülkemizde maalesef manevi tazminatlar çok düşük veriliyor. Benim manevi tazminat davam sürüyor. bu yüzden çok araştırdım. Yargıtayda kesinleşmiş kararları okudum. örneğin bacağını kaybetmiş işciye manevi tazminat olarak 5-10-15 bin tl verildiğini,bir protez parası bile yapmıyor neredeyse! tekerlekli sandalyeye mahkum olan işcilere 30-40 bin lira manevi tazminat verildiğini çok yerde okudum. ülkemizde manevi tazminat kararları verilirken işcinin zenginleşmemesi şartı aranıyor. maalesef bu gülünç manevi tazminat kararları ile hakimlerde yargıtay üyeleri de işci kanlarında boğuluyor. iş kazasından ölen işcinin yakınına annesine babasına eşine 20 bin lira manevi tazminat veriliyor! 5 bin lira kardeşlerine manevi tazminat verildiğini düşünün böyle birçok kesinleşen karar okudum. Böyle olunca iş kazaları önlenemiyor. hakimler, yargıtay üyeleri patronlar fakirleşmesin diye düşük manevi tazminatlar veriyor. iş mahkemelerinin hakimleri de yargıtayda tazminat davalarına bakan hukuk daireleride işci kanlarında boğulmaya devam ediyor...

bence manevi tazminat miktarı maddi tazminat miktarından daha yüksek olmalıdır. Çünkü insan birkez dünyaya geliyor. insanın manevi bütünlüğü, beden bütünlüğü çok önemlidir.

Üye
    kaplan86 Avatarı

Gerçek Adı
    kaplan
    Son Giriş
    21.11-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kahramanmaraş
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ben kamuda termik santralinde kadrolu olrak çalışıyorum buhar hattının patlaması soınucu vucudumun %50 si 2 derece yandı yaklaşık olarak sıcaklık 200 derece idi çok büyük acılar çektim tarif edilemez
    şikayetçi oldum yarın ceza davamız var ilk raporum %50
    şimdide iş gücü kaybı için ünv gittim ve 1 yıllıgına %25 rapor verdiler sanırım sgk bu 2 raporu baza alarak iş gücü kaybı oranımı verecekmiş

sizce kaç% kaç çıkar ve hastanede resimlerde var tanınmıyacak haldeyim vucudumda daha izleri de kaldı hep manevi tazminatı kusurlar çıktıgı zaman 300 bana 80 eşime 50 kızıma istedik
    sizce nasıl ben sitede araştırdım ancak benim gibi yanarak iş kazası geçirenler

VE MANEVİ TAZMİNATIDA 300 BİN OLARAK İSTEDİK 80 EŞİME 50 BİN KIZIMA İSTEDİK SİZCE NASIL

Üye
    dostempati Avatarı

Gerçek Adı
    Kalperen C* Türkoğlu
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kalpOder Ötüken Turan
    Alınan Beğeniler
    131
    Verilen Beğeniler
    1

@kaplan86

Allah şifa versin.. Sgk nın kendi doktor kurulu var. Raporda rahatsızlıklarınız açık olarak yazıldıysa gereken değerlendirme sağlıklı olarak yapılabilir. Sgk nın aldığınız oranı değiştirme yetkisi var zaten. Selametle...

Üye
    kaplan86 Avatarı

Gerçek Adı
    kaplan
    Son Giriş
    21.11-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kahramanmaraş
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bütün sıkıntılarımı anlattım plastik cerrahinin raporu ilginç oldu toplam vucut alanın % 1 i verdi ya

Doktorlar bol bol yürüş yapmamı söylüyorlardı yatarsan ölürsün dediler kan dolaşımı hıLanması için yanıgı onarması için allah şükürler olsun düzeldim ama kışın şu vucudumun nokta dahi yeri yandıysa orası belirginleşiyor

Durumumu gösteren resimler:

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Arkadaşlar iş kazası sonucu 200 suda yandım vucudumun /52 si 2, 3 yandı ve şimdi ünv rapora gittim iş gücü kaybı için piskiyatri /25 verdi plastik /1verdi iyleşmişin dedi plastik cerrahı ama belimde ve bacagımda gerilmeler var neyse rapor gitti kocatepe maluliyet 0 dediler ne yapmalıyım nasıl bi itiraz dilekçesi yazmalıyım yardım edermisiniz lütfen

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:36
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

@kaplan86

Özel bir dilekçeye gerek yok aslında. Red kararına karşı başvurunun yüksek sağlık kurulunca yeniden değerlendirilmesi için dilekçe yazacaksın.

Üye
    ayola Avatarı

Son Giriş
    21.11-2019
    Saat
    10:15
    Yaşadığı Yer
    Manisa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

çok geçmiş olsun bende iki ayağımdan dizime kadar yanlış yönlendirme sonucu kaynar çamurlu suda haşlandım ilk anda biran önce iyileşmek için dava açmak hiç aklımıza gelmedi şu an sadece izler kaldı ve ince deri tabakası mevcut kısıtlılık yok sıcak ve güneşli havalarda Güneş'ten korumam gerekiyor yoksa acı veriyor bir aya yakın hastanede tedavi sonraki iki ay evde tedavi gördüm ama çok acılı bir süreçti şimdi dava açabilirmiyim Sizin izlediğiniz yoldanmı gitmeliyim yardımcı olurmusunuz saygılar

Üye
    kaplan86 Avatarı

Gerçek Adı
    kaplan
    Son Giriş
    21.11-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kahramanmaraş
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Açacan kardeş dava saglam bi avukat bul ben 200 derecede haşladum hak aramazsan ugraşmazsan ALAMAZSIN bana diorlarki sgk senin maluliyetin yok ya nasıl olmaz 1 demi yok 5 temi yok arkdaş dedim ünv 25 verdi piskiyatri plastik toplam vucut alanı 1 dedi itiraz ettik yine aynısı geldi kafayı yicem sen hiç kaza yapmamış kadar bişeyin yok diorlar

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye
    kaplan86 Avatarı

Gerçek Adı
    kaplan
    Son Giriş
    21.11-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kahramanmaraş
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Mahkeme enson olarak karar aşamsına geldi ama adli tıpa yazdılar bu insanın yanık olayında iyileşme nasıl olur veya daha agrı acı olurmu diye bu adöi tıpı arayıp yardım istwyecek kimse yokmu acaba

Üye
    ayola Avatarı

Son Giriş
    21.11-2019
    Saat
    10:15
    Yaşadığı Yer
    Manisa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Merhaba,bende sgk ya gittim hastanede dermatoloji ve plastik cerrahi baktı 6 ay sonra sonuç geldi %0 ama ayak bileklerimde ve bacaklarımda izler kaybolmadı hafif haraket kısıtlılığıda var yüksek sağlık kuruluna itiraz etmek istiyorum Nasıl ve nereye dikekçe yazmalıyım yardımcı olurmusunuz saygılar