TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    kafkasyeli Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    23.11-2015
    Saat
    18:07
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Selamunaleykum. 15-03-2015 tarihinde iş kazası yaşın geçirdim.kazadan dolayı 3 kaburga kemiğim kırıldı.( ameliyat yapılmadı.yasin genç kendi kendine iyileşir dediler.)
    Çenem kırıldı.(ameliyat yapılmadı. Kaynamaya başlamış. bundan iyi olmaz dediler.)
    Sağ kol dirsek üstü humarus şaftı kırığı vardı ameliyat yapıldı. koluma platin omuzumada vida takildı. raporlarım devam ediyor ama fizik tedavi için erken...

Hocam size acizane sorum:
    Sizce bana ne kadar rapor verirler.
    Emeklimi yaparlar ?
    Akabinde bu gibi bir iş kazasında tazminat tutarı sizce ne olabilir veya ne olmalıdır?
    Teşekkür Ederim,İyi günler,Kolay gelsin

Üye
    TR123 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    27
    Verilen Beğeniler
    3

@kafkasyeli

AleykümSelam Geçmiş olsun kardeş. tedavin bittikten sonra heyete gireceksin iş gücü kaybın varsa onlar belirliyecekler %10 dan yukarı olursa sürekli iş göremzlik geliri bağlanacak. %60dan aşağı rapor alanlar emekli olamıyor sadece sürekli işgöremezlik geliri-maaşı alıyor...

Maddi ve manevi Tazminat davası elbette açabilirsin. tazminatı etkileyen birçok faktör var bunları bilmeden şukadar bukar alırsın demek yanlış olur. iş göremzlik oranın, kusurun varsa kusur oranın, kaza sırasındaki maaşın, yaşın... vs hepsi tazminatı etkiliyor.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    22:19
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

@kafkasyeli

Emeklilik için sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri oranlı rapor lazım. Anlattıklarına göre bu oranın verilmesi mümkün değil maalesef.

Ama %10 ve üzeri işgücü kaybı olursa, sürekli iş göremezlik geliri bağlanır. Bu da emeklilik gibidir; yaşam boyu alınır, vefaat halinde hak sahiplerine kalır vs.

İş kazası ile ilgili sgk'Ya gerekli bildirimeri yapıp iş göremezlik geliri için başvuru yapmak lazım. Hastanenin vereceği oran ve sgk müfettişinin raporu doğrultusunda bir sürekliiş göremezlik geliri bağlanır.

Tazminat da mümkün tabii. İşverenin iş kazasındaki sorumluluğu nispetince bir miktar belirlenir (tazminat hesabı işgücü kaybı oranına, kaza esnasında alınan aylığın miktarına, mesleğe, yaşa vs. bir sürü etkene bağlıdır)

Üye
    kafkasyeli Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    23.11-2015
    Saat
    18:07
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Yanlız Bülent abi bende sağ omuzumda kalıcı sınır hasarı ve kalp hastalığıda var.tek damar stendli ömür boyu kalp ilacı ve tansiyon ilaçları kullanacağım.

Üye
    hilal72 Avatarı

Gerçek Adı
    hilal
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    sizene
    Alınan Beğeniler
    77
    Verilen Beğeniler
    13

Bulunduğun il deki sgk kurumuna gidip iş kazası servisine kazadan dlayı maluliyetinin için başvuracaksın ayrıca yaşın kaç ilk sigorta girişin kaç yılı bunlar c cevaplarsan daha çok yardımcı olabilirim. Prim günün ne kadar gibi

Üye
    kafkasyalı Avatarı

Gerçek Adı
    murat
    Son Giriş
    06.03-2017
    Saat
    16:23
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    önümüzdeki ayın 15 inde iş kazası geçireli 2 yıl olacak 8 .ayda mahkemeyi açalı 2 sene olacak .
    kısaca süreci sizlerle paylaşmak isterim.
    devlet hastanesi kazadan dolayı %60 verdi
    sgk % 34.2 ye düşürdü
    avukatım bu orana itiraz etti.mahkeme beni hasteneye sevk etti hastanede yeni filmler dıktor muayene sonuçları yazılı .
    perşembe günü tomoğrafi sonucu için hastaneye tekrar gideceğiz.( kaburgalar ) iş kazsından dolayı gönderildiğim hastanenin kurulu muayene sonuçlarını ve cd leri mahkemeye gönderecek.tabi bana yaklaşık 15 gün önce mahkemenin adli tıptan gelen davetiyeyi dosyama eklediğini gördüm.adli tıpın belittiği tarihte adli tıpa gideceğim tabi benden önce mahkeme hastane evraklarını adli tıpa göndermiş oluyor.belirtilen tarihte adli tıpa gidiyorum.genelde oran yükseliyor.Cenab-ı ALLAH yardımcımız olsun.(amin )