TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 11 mesajın 1-11 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    insaatci Avatarı

Gerçek Adı
    mahmut
    Son Giriş
    24.10-2017
    Saat
    22:02
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    5ay once insaatta is kazasi gecirdim.kaza sonucu iki ayakta parcali femur kirigi belimde L3 vertage kirigi ve vucudumda yaralanmalar oldu.raporum bitmek uzere kemiklerim daha tam kaynamadi.
    surekli is gorememezlik maasi icin basvurabilirmiyim.yuzde kac is gucu kayip orani verirler acaba

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:36
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Rapor aldığınız hastanedeki doktor ancak bu konuda değerlendirme yapabilir. Çünkü önemli olan kırıklar değil, kırıkların kalıcı olarak bıraktığı iş gücü kaybıdır.

İş kazası tespiti yapılmıştır heralde. Bence doktorunuza "% 10 kalıcı işgücü kaybı var mı" diye sorun, eğer o olumlu görüş belirtirse, o zaman sigorta müdürlüğüne sürekli iş göremezlik geliri için dilekçe verin.

Not: Unutmayın, tazminat hakkınız bakidir. Bu konuda bir avukata danışın mutlaka.

Üye
    insaatci Avatarı

Gerçek Adı
    mahmut
    Son Giriş
    24.10-2017
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

is kazasi sonucu iki ayakta parcali femur kiriklari belde L2 vertebre kirigi oldu ayaklardan 4 defa ameliyat oldum belde riskli oldugu icin olmadim riskli bolgede oldugu icin ameliyat olmadi
    celik korse taktim kucuk idrarda kacirma oluyor buyukte zorlanma oluyor karacigerde yaglanma ve normal boyutundan buyuk

bu rahatsizliklarim kazadan sonra oldu bu hafta heyete girecem acaba yuzde kac verirler.cevap icin tesekkurler.

Üye
    insaatci Avatarı

Gerçek Adı
    mahmut
    Son Giriş
    24.10-2017
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Ortopedi 18 fizik 18 cildiye 5 beyin cerrahi 13 toplam kac eder

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:36
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

18 + 18 + 13 + 5 = %45 yapar

Üye
    03002048 CEYHAN Avatarı

Son Giriş
    14.01-2021
    Saat
    22:22
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

İnşaatcı kardeşim geçmiş olsun forumları okurken benimde başıma gelen kazayla benzerlik var bende yüksekten düşme sonucu L1 çökme kırığı iki el bileğim ve iki ayak topuğum kırıldı heyete yeni girdim oranlarla iligili birşey görmek mümkün değildi sgk iş gücü kaybınızı kaç olarak belirledi belki bende kendime bir pay çıkartırım tekrar geçmiş olsun

Üye
    cumaliman Avatarı

Gerçek Adı
    cumali
    Son Giriş
    17.07-2021
    Saat
    07:21
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    15
    Verilen Beğeniler
    1

Büyük geçmiş olsun bende 2014 de yüksek ten düşme sonucu iki ayak bilegimi ve topuklarda parcalı kırıklar oldu fabia ve kalkenus kırıkları sürekli iş görememezlik basvurdum 2016 yılında %28.2 iş kaybı oranı ile maaş baglandı.Daha sonra işvereni mahkemeye verdim,İşverenin mahkeme de itiraz sonucu mahkeme tarafından tekrardan Ankara Yüksek sağlık kuruluna sevk oldum,orada hastaneye sevk sonucu 2018 yılında Yüksek saglık kurulu kararıyla iş kaybı oranım %32.2 olarak tekrardan onaylanıp geldi,Bu gelen yeni orana tekrar dan işveren itiraz etti ve bu sefer mahkemeye dosyayı İstanbul Adlı Tıp 3.ihtisas dairesine gönderdi,Adlı tıpın tekrardan sevk neticesinde 2019 yılında Ünüversitesi de hastanesine sevk edildim orada film rötgen ve muanne sonucu son durum raporu ve hareket kısıtlıgı ölçülüp evraklar adlı tıp yollandı ve
    Ekim ayında Istanbul adlı tıptan tekrar dan iş kaybı oranım %32.2 olarak geldi ve kasım ayında mahkemeyi bekliyorum eger işveren itiraz ederse bu sefer dosyanın iş kaybı oranı için galaksiler arası var ise saglık kuruluna mı gidecek yoksa hakim insafa gelip hesap bilirkişi yemi dosyayı gönderecek sabır ile bekliyoruz 2015 acılan davanın 2019 yılında hesaplamaya gidecegini
    İnsallah yardımcı olmuşumdur
    Okuduğum kadarıyla senin iş kazan benim kazaya benzer lakin sende daha fazla hasar var ve büyük ihtimalle daha fazla iş kaybı oranı gelecektir sana kardeşim

Üye
    03002048 CEYHAN Avatarı

Son Giriş
    14.01-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Oluşan hasarlardan dolayı ameliyat oldunmu ben belden ve iki el bileğimden oldum platin yok belden çökme kırığını kifoplasti ameliyatı oldum yani çimento yapıp yapıştırdılar beyin cerrahi yüzde otuz yükseklik kaybı var el bileklerinden basamaklaşma var diye yazdı yani tam doğru kaynamamış ama kısıtlılık için fizik doktoru motor ve rom kaybı yok dedi ayak kırıklarım için ortopedi doktoru söylememe rağmen yazmak istemedi ama kurulda itiraz edince tekrar filme gönderdi epikriz raporlarımı istediler verdim anlayacağın oran alamamız için ellerinden geleni yapıyorlar hayırlısı inşallah sende kalıcı bi hasar oldumu çalışabiliyormusun

Üye
    cumaliman Avatarı

Gerçek Adı
    cumali
    Son Giriş
    17.07-2021
    Saat
    07:21
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    15
    Verilen Beğeniler
    1

Evet oluşan hasar için 3 defa ameliyat oldum sag ayaklarımdan dolayı ameliyatlar oldum en son ameliyat ike ayak bileklerimde bulunan platinleri aldık Ağrı ve yürümeme engel olduğu için sol ayakya cok fazla parçalı kırıklar olduğundan doktor ameliyat etmeyelim daha fazla zarar vermiş oluruz diyip ömür boyu bununla yasanaya çalışacaksınız dedi.2019 da son durum raporu almak için Ünüversite hastanesine gittiğimde muanne sonucu kazaya baglı kemik erimesi ve kireçlenme olduğunu ve kaza tarihi 2014 den bu yana 2cm boy kısalması olduğunu ve hareket kısıtlıgını söyledi sonradan 40 gün fizik tedavi önerdi.Evet suan çalışıyorum zor olsa da.Kalıcı hasar tabiki var,Koşma,zıplama yok,daima Ağrı sızı içinde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum,Wc kroset olmadan cok büyük sıkıntı,uzun yürüyüşler ve uzun süre ayakta durmakta zorlanıyorum,aksayarak yürüyorum,bisiklet süremiyorum agrıdan dolayı bunun gibi cok engel var.

Üye
    03002048 CEYHAN Avatarı

Son Giriş
    14.01-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Allah şifa versin tekrar geçmiş olsun

Üye
    ozan33 Avatarı

Son Giriş
    13.03-2020
    Saat
    23:04
    Yaşadığı Yer
    mersın
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    3

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bu konularda yuksek bılgılerınız ıcın tesekkurler.yuzumun buyuk bır bolumunde sınırler hasargormus ıs kazasından dolayı.yuzumdekı 13 kemıgın 11kırıldı sol kulakta /40 ısıtme kaybı sol gozde problem yuksek tansyon heyete gırecem nurolojı denge kaybı ve konusma bozuklugu dedı.pıskıyatrı pts tanısı koydu 6 ay tedavı verdı.kabul etmedım.pıskıyatrıyı katmadan /40 oranını yakalıyabılırmıyım sızce.TESEKKURLER