TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 12 mesajın 1-12 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    demiroz_serkan Avatarı

Son Giriş
    15.02-2020
    Saat
    22:11
    Yaşadığı Yer
    kırklareli
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    slm ben1 ay meslek hastalıkları hastanesinde konturol muayenesi için yattım buradaki tecrubelerim
    2010 yılından beri meslek hasstalıgı ile ugraşıyorum dosyam ankara koca tepeden karpal tunel meslek hastalıgıdır oran gerektirmez geldi bu sefer hastaneye gittim tekrar karpaltunel, ımpıngement, iki dirsekte medial epikondilitve sag dirsekte avulsiyon, boyunda disk bozuklukları ve sinir basısı, dizlerde acl dejenarasyon ve sarkodioz diye akciyer rahatsızlıgı cıktı ama bir ortapedi uzmanı var evlere şenlik emr istetememek için elinden geleni yapıyor aslında iki omuzda poblem vardı hangisi cok agrıyorsa onu emr cekelim diyor emr da medial epikondilit yazıyor fakat emr la ayrı yeri uyuşmuyor diyor bakalım sonu ne olacak bu seferde ankaradan sıfırrrrrr bekliyorum sonra ssk yuksek saglık kuruluna itiraz ve adli tıp kurumu gözüküyor bize galiba devletimiz bizi cok seviyor birde hastanede konturole gelmiş arkadaşa karpalden %24 medial epikondilitten %14 verilmiş ve tek taraf ameliyatlı benim iki bilek ameliyat 00000000 yerildi cık işin içinden de görelim

Üye
    yüksel yıldız Avatarı

Gerçek Adı
    yüksel yıldız
    Son Giriş
    20.11-2014
    Saat
    16:41
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

serkan kardeş ,Yakın zamanda bende yaklaşık 3 hafta bu hastanede yatan biri olarak sana hak veriyorum.Özellikle dediğin gibi ortapedi doktoru.Bende bu şahsiyetle baya mücadele ettim,hararetli tartışmalarımız oldu,en son bana söylediği '' ya kardeşim ben meslek hastalıkları doktoru değilim bu kadar üzerime gelme '' demesi oldu.Madem değilsin öyleyse bizim kaderimizle oynama deyip kapıyı çarpıp çıkmıştım.
    Sana şunu söyleyebilirim hastane doktorlarının hepsi şartlanmış meslek hastalıklarından anladıkları yok

Üye
    basar_41_14 Avatarı

Son Giriş
    05.05-2023
    Saat
    17:00
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

benimde el bileğim ve belim için başvurduğum meslek hastalığı başvurum var.şu an ankarada kurulda .tam 2 ay oluyor.ortopedi doktoru emekli olmuş onun yerine doktor bekleniyomuş.inşallah hayırlı olur.

Üye
    demiroz_serkan Avatarı

Son Giriş
    15.02-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kırklareli
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

karpal tunelden dolayı benim ankaradan sonuç geldi meslek hastalıgıdır oran gerekmez diye

cengiz ve kaan hoca bu konuda uzman kendileri heyete giriyor ama temmuzda onlarda emekli oluyorlar

Üye
    basar_41_14 Avatarı

Son Giriş
    05.05-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

demiröz bu yazdığın isimler doktormu.kuruldamı görevliler.

Üye
    demiroz_serkan Avatarı

Son Giriş
    15.02-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kırklareli
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

ortapedi doktoru
    bu sahıs heyet yinede iii ama cengiz bey ve kaan bey temmuzda emekli olacaklarmış ozaman sakat olacak işler

Arkadaşlar uzun süredir meslek hastalıkları ile ilgili bir dernek kurmaya calışıyoruz sona yaklaştık ve meslek hastalıgı madurlarını bir araya toplamak kıtlesel örgütlemek tek başına bir hiçiz ama topluluk ses getirir

Üye
    basar_41_14 Avatarı

Son Giriş
    05.05-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

demiröz.bu doktorlar ankara kocatepedeki heyettelermi.

Üye
    muntada al ansar Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Uzay
    Alınan Beğeniler
    151
    Verilen Beğeniler
    17

arkadaşlar bende ist meslek hastanesinde 1 hafta yattım belden meslekidir sekel yazan rapor aldım ankara oran vermedi yüksek sağlık kuruluna gönderdim oda oran vermedi benim zamanımda bi abide karpal tünel sendromundan rapor aldı mesleki diye onada ankara oran vermedi burada işin acaiyibi şu meslek hastalıkları hastaneleri acaba amerikan sağlık bakanlığınamı bağlı oradada heyete giriyorsun rapor alıyorsun meslek hastalığı diye ama tc sağlık bakanlığı onunda heyetten verdiği meslek hastalığıdır raporunu kabul etmiyor ozaman bu meslek hastanelerinin ve heyetlerinin anlamı ne

Üye
    demiroz_serkan Avatarı

Son Giriş
    15.02-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kırklareli
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

slm arkadaşlar uzun süren mücadeleler sonunda ankara kocatepe beni üniversiteye sevk etti bakalım şimdi oradaki doktorlar bakıyor normal özürlü raporunada baş vuru yaptım nöroloji kollara %38 verdi fizik tedavi beklemede

Üye
    demiroz_serkan Avatarı

Son Giriş
    15.02-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kırklareli
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Slm arkadaşlar 2010 yılından beri koşturuyorum 2017 yılının başına kadar bir arpa boyu yol alamadım taki kamu denetçiligi kurumuyla tanışana kadar

sgk meslek hastalıgıdır diyor ve oran sıfır iyide cetvelde den nasıl sıfır verdin acıklama yok kamu denetçiligi beni bilir kişi olarak istanbul meslek hastalıkları hastanesine sevk etti burada bir oran çıktı 89.5 diye ve kamu denetçiligi bir oran sıfır digeri 89.5 dedi

hakem hastane olarak beni adlitıpa sevk etti 27/12/2017 muayenemi oldum bakalım hayırlısıyla kararı bekliyorum kamu denetçiligi 1 ayda karar vermek zorunda dedi bu arada sakın acele edip mahkeme açmayın açarsanız kamu denetçiligi bakmıyor mahkemede

adli tıpa sevk ve kararın cıkması ortalama 15 ay kamu denetciliginde 3 ayda sonuçlanıyor sorusu olan arkadaşlar için tel numaram 0532 645 31 43

Üye
    demiroz_serkan Avatarı

Son Giriş
    15.02-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kırklareli
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Slm arkadaşlar bu yukarıda yaşadıklarım geride kaldı sanırım 2017 başında kamu denetciligi kurmuyla tanıştım 27/12/2017 adlitıptan sonuç bekliyorum ama kamu denetçiligi mahkemelik olaylara bakmıyor istanbul meslek hastalıkları %89.5 oran verdi hakem hastane olarak adlitıpa sevk etti bu konuda sorusu olan araya bilir 0532 645 31 43

Üye
    camgeran Avatarı

Gerçek Adı
    Erdal Börü
    Son Giriş
    10.02-2018
    Saat
    04:00
    Yaşadığı Yer
    Eskişehir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Meslek hastalığı olan arkadaşlar yasal süreniz 10 yıl beklemeden dava açın. bimere şikayet cumhurbaşkanlığı ombudsman hikaye. 6 yıl oldu hala uğraşıyorum.. adli yardıma başvurdum 5 kuruş vermeden dava açıyorum. kazanırsam adli yardım kanundaki kadar olan oranda hakkını talep ediyor. onu bile kaybederseniz taksit taksit alıyorlar.

Şuna başvurdum ,bekliyorum ,Arayacaklar hikaye bu kadar ağır işleyen bürokrasiye çatınca kalbim soğudu. kanuni hakkınız uzlaşma işveren ona bile yanaşmıyor. açın davayı bilir kişi heyeti, incelesin ondan sonrasını karşı taraf düşünsün.

Tabi ombudsman olayına zamanında başvurmanız lazım. Devlet kurumunu verdiği karar kağıdı elinize geçtikten sonraki süre bu başvuruyu yaparken önemli ben 6 ay 3 gün farkla ombusdmanı kaybettim

Hak verilmez alınır..Bakanlıktan MESLEK HASTALIĞI REHBERİ getirttim...Nelerin meslek hastalığı sayıldığını bilseniz direk o adamlara dalarsınız..