starkey soundless almaya karar verdım. haydı hayırlısı. alır almaz size cihazı anlatacağım inşallah![]()
starkey soundless almaya karar verdım. haydı hayırlısı. alır almaz size cihazı anlatacağım inşallah![]()
Hayırlısı olsun...
Yalnız deneme yapmadan almayın...
bilensoy nasilsin
Sağolun siz nasılsınız...
phonak exelianin 3-cic modeli var 3-4derece4 kayiplar icin
Evet ....
Güzel cihaza benziyor inceliyordum da...
3nu de incele ve deneme yap.ama dikkatli ol da isitmen irelilerse o cihazdan bir daha faydalanamazsin.3-4derece kayiplar icindir
ses kalıtesını bır kez daha deneyecegım ve en az 2 hafta urunu kosulsuz ıade edebılme garantısı ısteyecegım
Tabii ki isteyin hatta biraz pazarlık ile 1 ay bile yapabilirsiniz.
Ama Oticon ve Phonak'ı es geçmeyin Soundlens çok pahalı...
evet soundlens gercekten de pahalı. ıcım yanıyor bı yandanancak goruntuyu cok fazla kafama takıyorum o nedenle su ankı cıhazımı cok az takıyorum. dolayısıyla konusmayı anlama esıgımde azalma olmus. gorunmeyen bı cıhaz alırsam hep takarım en azından dıye dusundum. umarım yanılmam
Yanılma ihtimalini gözardı etme... Cihazını seçerken görüntüye değil işleve para ver)
benimkisi oticon go pro kulak arkası cok terliyorum dijitakl işitme cihazı cihazımdan memnunum terleme olmasa cihaz bozulmaması için ne yapmalıyım artı birde cihazı takdıgımda kulagımın arka kısmı sürekli taktıgım için uyuşuyor ne yapmalıyım
Yelizzz Hanım, aslında yapılacak şey basit.
Nem için nem alıcı cihazlar var oticonda da vardır sanırım nem alıcı tablet falan var onlardan kullanabilirsiniz.
Ben de çok terliyorum. Çok terlediğimde cihaz ile kulağımın arasına selpak koyuyorum çok çok.
Duyuyorum.com 'da nem kapsülü var 5 tl bir de ikili nem alma tableti var onlarda 5 tl. Yalnız kullanım sıklığı vee şeklini işitme cihazınızı aldığınız yerden öğrenebilirsiniz.
Uyuşma konusunda ise yorum yapamıyorum. Onu bir kbb doktoruna sorsanız daha iyi olur. Bende hiç olmadı şimdiye kadar çok şükür.