nasıl başvuru yapılacak anlamadım bilen biri yazarsa sevinirim .
Genel Şartlar ve Notlar
TESCİL TALEP.BAŞVURU YAPILAMAZ.
Bu işgücü istemi, İŞKUR'un BAHÇELİEVLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AMBARLI FUEL OİL DOĞAL GAZ KOMBİNE ÇEVRİM SANTRALI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Son Başvuru Tarihi : 02 Mart 2011
Yayınlanma Tarihi : 21 Şubat 2011
Genel Şartlar ve Notlar
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü Beden İşçisi
Öğrenim Bilgileri
En Az Öğrenim Seviyesi Okur Yazar Olmayan En Fazla Öğrenim Seviyesi Lisans
Çalışma Adresi Bilgisi
Yer : Yurtiçi
Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :ADALAR, BAKIRKÖY, BEŞİKTAŞ, BEYKOZ, BEYOĞLU, ÇATALCA, EYÜP, FATİH, GAZİOSMANPAŞA, KADIKÖY, KARTAL, SARIYER, SİLİVRİ, ŞİLE, ŞİŞLİ, ÜSKÜDAR, ZEYTİNBURNU, BÜYÜKÇEKMECE, KAĞITHANE, KÜÇÜKÇEKMECE, PENDİK, ÜMRANİYE, BAYRAMPAŞA, AVCILAR, BAĞCILAR, BAHÇELİEVLER, GÜNGÖREN, MALTEPE, SULTANBEYLİ, TUZLA, ESENLER, ATAŞEHİR, SANCAKTEPE, ÇEKMEKÖY, BAŞAKŞEHİR, ESENYURT, BEYLİKDÜZÜ, ARNAVUTKÖY, SULTANGAZİ, İSTANBUL/MERKEZ
Diğer Bilgiler
İşveren Türü Kamu Toplam Açık İş Sayısı 1 İş Sözleşmesi Tipi Belirsiz Süreli (Daimi) Çalışma Şekli Tam Süreli
Memurlar
nasıl başvuru yapılacak anlamadım bilen biri yazarsa sevinirim .
Genel Şartlar ve Notlar
Bu ilan başvuru yapılması için değil,sadece formalite olarak yayınlanmış bir ilandır.
İşe alınacak kişi belli ve işkurdan o kişi tescil edilecektir.
Arkadaşlar büro işçisi olan ilanına başvuran var mı?
Benden başka başvurup da mülakata çağrılan yok mu yahu?
bundan 2 ay gibi bir süre önce beni çagırdılar taksim şubesine ücret beklentimi karşılamadıgı için gitmemiştim. Zaten ilandaki tarihe bakarsanız formalite oldugu belli
Yok bu ilan değil, bu ilan için soruyorum. EÜAŞ olduğu için tekrar konu açmayıp buradan sorayım dedim.
İstanbul EÜAŞ Engelli İşçi Alım İlanı - Memurlar.Net
Bayram öncesinde başvuru süresi vardı bayramdan sonra da 08.10.2014'te mesaj geldi mülakata katılmaya hak kazandınız diye.
Kamu işçi alım ilanı büro memuru.
İşkura sordum EÜAŞı arayıp sormam gerektiğini eğer sonuç alamazsam tekrar İşkur'a dönüş yapmam gerektiğini söyledi.
Ama mülakat yeri zamanı bilgisi gelmedi henüz.
Başka arkadaş var mı diye sormak istedim.
Bayram tatili girdiği için süre biraz uzayabilir. Bende tersane komutanlığının mülakatına girdim. Sizi kurumdan arayabilirler veya mülakat tarihini belirten evrağı adresinize gönderebilirler.