TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    PRENSES Avatarı

Son Giriş
    02.03-2016
    Saat
    12:13
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Bu işgücü istemi, İŞKUR'un KOCAELİ İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.KARAMÜRSEL BELEDİYE BAŞKANLIĞI (ASIL MERKEZ)

Son Başvuru Tarihi : 02 Ağustos 2010

Yayınlanma Tarihi : 23 Temmuz 2010

Genel Şartlar ve Notlar
    - Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüğümüzden veya Türkiye İş Kurumu - Ana Sayfa internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. -Talepde 2008 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS94) sonuçları geçerli olup, 2008 KPSS ye giren adayların başvuruları kabul edilecektir. - Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - İnternet üzerinden yapılan başvurularda adayların yanlış bildirimlerde bulunması halinde sorumluluk adayın kendisinde olup,Türkiye İş Kurumu'na herhangi bir sorumluluk yüklenemez. - Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. -İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. BİLGİSAYAR SERTİFİKASI OLAN TERCİH NEDENİDİR.

Meslek Bilgileri
    Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü Tesviyeci Okuldan

Öğrenim Bilgileri
    Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Lise ve Dengi Okul Tesviye Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Sınav Bilgileri
    Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi Kamu Personel Sınavları KPSSKPSSP941

Çalışma Adresi Bilgisi
    Yer : Yurtiçi
    Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :GEBZE, GÖLCÜK, KANDIRA, KARAMÜRSEL, KOCAELİ MERKEZ, KÖRFEZ, DERİNCE, İZMİT, KARTEPE, BAŞİSKELE, DARICA, DİLOVASI, ÇAYIROVA

Diğer Bilgiler
    İşveren Türü Kamu Toplam Açık İş Sayısı 1 İş Sözleşmesi Tipi Belirsiz Süreli (Daimi) Çalışma Şekli Tam Süreli

Memurlar.net

Üye
    MeNeKSe Avatarı

Son Giriş
    21.01-2011
    Saat
    18:48
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

mrhaba ben kocaeli ünv muhasebe 2010 mezunuyum..1987 doğumluyum ve 2008 kpss ye de girdim...buraya yeni üye oldm ne ypmam gerektiği konusunda pek bi bilgim yok yazılanlrı okudum aydınlatıcı bilgilere nerden ulaşablrm. yada bu ilan konusunda şansım nedir..bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden tşkler.

karamürsel belediyesi duyunca bilgi almak istedim ama sadece tesviyecimi alınacak acaba merak ettim...çünkü ben muhasebe mezunuyum ki tesviyeci byn mesleği değil şansım yok gibi die düşünüorum

Üye
    filiz3441 Avatarı

Gerçek Adı
    FİLİZ
    Son Giriş
    21.07-2015
    Saat
    15:56
    Yaşadığı Yer
    kocaeli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    3

Slm menekse umarım mebin actıgı sınava gırmısındır.suan da aglık bakanlıgı ve orman müdürlüğüde actı onlara basvur mutlaka sansın bol olsun..

Üye
    MeNeKSe Avatarı

Son Giriş
    21.01-2011
    Saat
    18:48
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

mebin sınvına girdim ama işe yaramadı çünkü sınavda bana lise soru kitapçığı verildigi halde hatadan dönülmedi ve sınavım yandı gibi bişey oldu...çok üzüldm bu duruma 5 temmuzdan beri hakkımı aramaya çalışıyorum ama ortada bi gelşme yok....sağlık baknlığının açtığı sınavdan haberim var
    kesinlikle bşvurucam ...ama orman bknlığı konusunda hiçbişe bilmiyorm
    nereye bşvurablrm yardımcı olursanız sevinirim...

Üye
    PRENSES Avatarı

Son Giriş
    02.03-2016
    Saat
    12:13
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Sevgili Menekşe Orman Bakanlığı'nın sınavı hakkında arkadaşlar bilgilerini aşağıdaki linkte paylaşmışlar. Oradan yararlanabilirsin.

http://www.engelliler.biz/forum/kamu...r-basladi.html

Üye
    pierre35 Avatarı

Gerçek Adı
    tansu
    Son Giriş
    02.06-2011
    Saat
    18:35
    Yaşadığı Yer
    lüleburgaz
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    muhtemelen tesviyeci bi yakınlarını işe almak için yapılmış uyduruktan bi ilan...