TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    PRENSES Avatarı

Son Giriş
    02.03-2016
    Saat
    12:13
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Bu işgücü istemi, İŞKUR'un BATMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.
    T.P.A.O BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

Son Başvuru Tarihi : 19 Temmuz 2010

Yayınlanma Tarihi : 08 Temmuz 2010, Sayı : 19

Genel Şartlar ve Notlar
    TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya Türkiye İş Kurumu - Ana Sayfa internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplerde 2008 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2008 KPSSP94' de katılmış adayların başvuruları kabul edilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde (Maden Kanunu kapsamında öncelikli başvuranların tamamı) isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı (Müfettiş, kontrolör, denetmen, denetçi, uzman talepleri için ise beş katı) olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli (daimi), geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Meslek Bilgileri
    Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü Büro Memuru Okuldan

Öğrenim Bilgileri
    Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Lise ve Dengi Okul Bilişim Teknolojisi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Sınav Bilgileri
    Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi Kamu Personel Sınavları KPSSKPSSP941

Çalışma Adresi Bilgisi
    Yer : Yurtiçi
    Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :BATMAN MERKEZ, BEŞİRİ, GERCÜŞ, KOZLUK, SASON, HASANKEYF

Diğer Bilgiler
    İşveren Türü Kamu Toplam Açık İş Sayısı 4 İş Sözleşmesi Tipi Belirsiz Süreli (Daimi) Çalışma Şekli Tam Süreli

Memurlar.net

Üye
    ilyasgunes Avatarı

Son Giriş
    06.11-2022
    Saat
    17:16
    Yaşadığı Yer
    Batman
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ben başvuru için gittim, bileşim teknolojisi lisesinde mezunlar başvuru yapabilecek, Batmanda böyle bir lise yok, nasıl olacak şimdi, başvuru yapmayalım diye böyle yapıldı herhalde, torpil dönüyor herhalde

hakkımızı nasıl arayacağız, hukukçu arkadaşlar bize yol gösterin

Üye
    exof Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    02:09
    Yaşadığı Yer
    dünya
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    5

ilyas batmanda olmaması sorun değil transfer edılecek nede olsa. sağlık bakanlığına başvur hepsi orta öğretim insan bırde lısans kadrosu koyar bak ne oldu memeleketımıze hizmet veremıyeceğiz mesela

düzeltme//
    memur
    lisans :1
    onlisans :2
    lise ve dengi:4

kontejanı açılmış dun akşam yanlışmı okudum ne yanlış aktardım neyese hayırlısı olsun

Üye
    naska Avatarı

Son Giriş
    02.11-2015
    Saat
    08:47
    Yaşadığı Yer
    Petrol Kentli..
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Öncelikle tüm arkadaşlara merhaba diyorum..

özelden İlyas Güneş arkadaşa yazıyorum..Batman da bilişim teknolojil liseleri vardır..

şimdiden başvuruda bulunacak arkadaşlara başarılar dilyorum.

Üye
    exof Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    02:09
    Yaşadığı Yer
    dünya
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    5

merhaba naska

girecekler için hayırlı olsun bende duymadım vallaözel bilşim liseleri ne zaman açıldıki ve nerde

Üye
    ilyasgunes Avatarı

Son Giriş
    06.11-2022
    Saat
    17:16
    Yaşadığı Yer
    Batman
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    ben işkurdan sordum arkadaşım

naska işkura gitte sor Batmanlı kaç özürlü başvurusu kabul edildi