Arkadaşımıza yardımcı olalım
Işkur'a hiç gittiniz mi?
Ben %40 ruhsal ve duygusal engelliyim. İktisat mezunuyum. Ekpssye hazirlaniyordum. Ama ekpssyi yine ertelediler. Şu an çok zor durumdayım. Oturduğum ev mahkemede satışta. İş bulamazsam sokakta kalma ihtimalim var. Lütfen bana iş bulmam konusunda yardımcı olur musunuz? Türkiyenin her şehrine gelebilirim.
Arkadaşımıza yardımcı olalım
Işkur'a hiç gittiniz mi?
Gittim de işe almadılar beni.
@hakanyildiz
İşkura engelli raporunuzla beraber gidip kaydolmanız gerekir, işkur işveren ile işçiyi buluşturuyor sizin engelinize uygun iş varsa sizi yönlendiriyor. Engelli iş ilanları yayınlayan sitelerden faydalanabilirsiniz. Aşağıya linklerini attığım engelli iş ilanları sayfasına girerek üye olun ve başvuru yapın umarım aradıkları kriterlere uygunsunuzdur.
https://www.kariyer.net/is-ilani/omu...istani-1871922
https://www.kariyer.net/is-ilani/ass...ilcisi-2173134
Iskurda kaydım var görüşmelere gidiyorum ama olmuyor bir türlü.
@hakanyildiz
internet üzerinden başvuru yapma. dönmüyorlar bile. engelli raporunu 2 ay önce aldım. 14 farklı yer ile görüştüm. bende kronik şeker tansiyon ve pankreas eksikliği var. elim ayağım tutuyor. bu rahatsızlıklar 13 senedir var. ama ne hikmetse rapor bana avantaj olacağına dezavantaj oldu. çağrı merkezlerini internet üzerinden ik numaralarına ulaş direkt telefonla başvuru yap. sonuç alırsın.
kardesım zor bulursun ben denızlıde calısıyorum 3 sene sonra zor buldum benıde almıyorlar iş kur bi işe yaramıyor ben yalvardım yakardım yıne bana iş bulmadılar bende uye oldum iş kura ordan ılanları aradım gelın goruselım dedıler ole gıttım bende para yok cebımde gıttıgım ıs yerlerınden aldım bazende yayan gıttım sımdı calısıyorum ama bırakıcam hergun 10 ton mal atıyorum arabaya bazende 15 ton oluyor dayanamıyorum dua etmekden baska caren yok allah yardımcın olsun
çalışana iş çok çalışmayana mazeret çok
Bugün işkur kurasinda adım yine çıkmadı. Moralim çok bozuk. En sonunda gidip intihar edeceğim
İş kur ile bulunan işler daimi midir acaba
Konu zekiaslan72 tarafından değiştirilmiştir (03.12-2020 Saat 23:40 ).
@benkım
fatih bey 2022 maaşı alın evde bakım alın teşşiz neydi pipolarmı şizoeffektifmi siz çok ilaç kullanıyorsunuz alırsınız %80 oran
@Paranoya HAKLISIN BEN ALAMADIM %80 RAPOR VARDI ALAMADIM PARA NEDEN DERSEN ANAM EMKLI BABAM EMKLI 3 KARDESIM VAR VERMEDILER SAOL YINEDE FIKRIN ICIN AMA BEN ALMADAN ONCE ARASTIRDIM 2 SENE İŞSİZ KALDIM ŞİMDİ %45 RAPORUM VAR ÇALISIYORUM ZOR İŞ BULDUM 34 YERE GEZDIM ZOR BULDUM İŞİMİDE BIRAKAMAM ARTIK 7 SENE SONRA EMEKLI OLUCAM INSALLLAH
3 kardeşin varsa alırsın iyi araştır eve giren gelir önemli iyi araştır derim
10 ton mal indiriyorsun hamalsın sen allah yardımcın olsun
okadarda ilaç kullanıyon hastasın sen
kendine dikkat et @benkım
İşkur Fazla işe yaramıyor yalnızca aracı Yönlendirği iş yerleri öyle bir iş sunuyorki Hambalmısın Engellimisin Sağlammısın
Engelliye teklif edilen işler heb geri hizmet tuvalet temizlik araba yıkama hamballık ..... vesayre
Sağlam insanar Danışmada oturuyor
AVM DE HASTANELERDE Tıbbi Sekreterlik OTELLERDE ŞiRKKETLERDE HOLDİNGLERDE
Masa başında oturuyor
Hiç bir iş yaptıkları yok evrak getir evrak götür buna buna benzer birçok sağlam işçi
Engelliye Mal geldi indir
Bu soğuk ayazda Arabamı yıka
Tuvaletleri Yemekhaneyi Çevreyi Sokaları Temizle
Oturma dinlenme yok biz sana oturmanmı için para veriyoruz gibi laf sokmalar
Engelliye Daha Çok iş Yaptırıyolar Engellinin Sabit bir işi yok Nerede Gereksiz Bir iş var Engelliye Yaptırıyorlar
En Çok İstemedikleri Engelli İşçi ORTOPEDİK ENGELLİ
SAĞLAM HAMBAL ENGELLİ ALIYORLAR