bildiğim kadarıyla daha çekiliş yapılmadı çekilş 20 temuzda
bildiğim kadarıyla daha çekiliş yapılmadı çekilş 20 temuzda
Evet Liste aciklanmis ve ben Listede varim ayni diger 4,216 kisi gibi :-))
19 temmuz cekilisine Milli Piyango alsam sansim daha cok galiba :-)
Bu arada listeyi zar zorda olsa elde ettim ve kaydettim pc`ye isteyene mail atabilirim.
kesin bende varımdır ama beni silsinler. 1 kişi eksilsin
ben bu kura ile işçi alımlarının sonuçlarnı hiç bir zaman öğrenemedim acaba bu kura nasıl çekiliyor ve nasıl öğrenicez merak ettim hep ben bu konuda şöyle düşünüyorum ki ilk öğretim mezunları dışında kura ile kamu işçi alımı olmamlı öyle olacaksa kpss neden giriliyor bunu anlamış değilim bu kura ile alımların hiç birinde hiç bir şansımız yok çünki %99 kurumda çaışan kadrosuz veya torpilli olan engelliler için açılan ilanlar bunlar, kpss den düşük not alan torpillieri yerleştirmenin en güzel yolu... biri bana çıkıp lise veya ünv. mezunuyum kura ile alındım torpilim yok desinde göreyim... Hepsi sadece ve sadece torpil için yapılan mantıksız bir kura yöntemidir. Kura ile alım sadece ilk öğretim mezunlarına olmalıyken neden bu sene sirekli kura ile alıyorlar sanıyorsunuz ki... başka bir nedeni yok işte sadece ve sadece kpss den düşük not alan torpilliler için ayarlanmış bir olaydır...
ilginç bende varmısım
nereden aldınız link verebilir seniz cok sevinirim şanşta olsa belki
4,216 kisinin adini yazip kuraya hazirlamak 3 gun surer, bide cekilis icin kazan lazim tabikide :-)
doğru hani şu mevlüd lerde yemek pişiriliyor ya artık o kazandan getirir noter
arkadaşlar yanlış anlaşılmışım sitenin linkini istedim sadece çok yanlış anlaşılsım