Kura sonuclari ne oldu
Kura sonuclari ne oldu
Arkadaşlar merhaba, KYK başvuru yaptım temizlik personeli olarak başvuru yaptım kurada ismim çıkmış mülakata çağırdılar.
Sormak istediğim İstenen belgeler arasında AŞAĞIDAKİ BELGE İSTENİYOR ben raporumu 23.12.2016 tarihinde aldım çalıştırabileceği alanlar filan yazmıyor 2022 sayılı filan işaretli açıklamasını yapacak arkadaş varmı nasıl bir yol izlenecek?
Yapılacak sınavdan sonra başarılı olan adaylardan "işe alınacağı hizmet alanında" istihdamında sakınca bulunmadığına dair SGK tarafından yetkilendirilmiş olan sağlık kuruluşlarından temin edilecek "çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında sakınca bulunmadığına dair sağlık raporu" istenecektir.
Merhabalar,
Mülakat a çağırdılar derken telefon ile mı arayıp çağırdılar bende aynı kura sonucunu bekliyorum hala bir haber yok.Bu benim listeye giremedigim anlamına mı geliyor?
@serwol
hayır o anlama gelmiyor telefonla filan aramıyorlar listeler resmi internet sayfasında veya işkurda ilan edilecekmiş ben telefonla arayıp öğrendim dediklerine göre mülakata ayın 12 sindeymiş sizde telefonla şansınızı deneyip öğrenebilirsiniz.
Ok teşekkürler
Niğde kyk kura sonucu hakkında bilgisi olan varmı hic bir yerden bilgi alamıyoruz teşekkürler
İskur sitesinde kyk kura sonuclari görünmüyor bilgisi olan varmı nigde
Merhabalar,
Benim bu konuda kafama takılan bir soru var bilen bir arkadaş bu konuda bana yardımcı olursa memnun olurum.
Diyelimki biz kura sonucunda kazandık ve işe başladık.Biz taşerondan kadroya geçiş yapanlar ile aynı haklardan mı yararlanacağız yoksa normal EKPSS sınavından veya diğer şekilde atanmış olanların faydalandığı haklardan mı faydalanacağız?
Teşekkürler
Sonuçlar açıklandı kyk sıtesınde