işkur'un internet sitesinden adana engelli ilanlarına bi bakın bence. çok seçenek oluyor. ordan çok iş buldum ben.
Herkese Merhaba ;
Adana'da yaşıyorum ortopedik engelliyim aksayarak yürüyorum. Ve uzun zamandır iş arıyorum, zincirleme olarak daha çabuk duyulabilir diye bu konuyu açmak istedim.
Adana'da yaşayıp bu konuda bir bilgisi olan arkadaşlar bana ulaşırsa çok mutlu olurum.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
işkur'un internet sitesinden adana engelli ilanlarına bi bakın bence. çok seçenek oluyor. ordan çok iş buldum ben.
Tamam bakarım..![]()
İşkur'un internet sitesinde bir sürü "Adana engelli iş ilanları" oluyor fakat gidip görüşüyoruz, ne yazık ki bütün nitelikleri taşıdığımız hâlde kabul edilmiyoruz. O yüzden işkur zaman kaybı bence.. Ve şunu kabullenmeliyiz ki, Adana büyük bir il olmasına rağmen iş bakımından oldukça geri kalmış..
adanayı bilemem tabiki ama ankarada çok kişiye iş buldum,buldum derken tavsiye ettim,işkurunda çok faydası oluyor,ama dandik firmalara başvurmayın,işkurun sitesinden takip etmek yerine bizzat kendiniz arayın,size yakın yerlere bakın,sorun araştırın,birde belediyelerde ço yardımcı oluyorlar,gidipte boş döneni ben görmedim,inşallah herkes layık oldugu işe kavuşur,işsiz olmak çok kçtü,allah yardımcınız olsun.
Ilginiz için teşekkur ederim @hakancan06 o konuyu da denedim ama burada oyalıyor belediyeler ilgilenmiyor başkanlar da dahil. @didem sana katılıyorum Adanada iş bulmak çok zor.