@Eyüp TOKLU MAILINIZE BAKIM MESAJ ATTIM
En az lise mezunu
Bilgisayar bilgisine sahip
35 yaşını aşmamış
Kredi sicili ve sabıka kaydı olmayan
arkadaşlara iş bulmalarında çözüm ortağı olmaktan gurur duyarım
İletişim
eyup__37@hotmail.com
@Eyüp TOKLU MAILINIZE BAKIM MESAJ ATTIM
İş bulacağın adamın sabıka kaydını anladım da kredi sicilinden sanane kardeşim. Amacın ne?
siz personel alınacak firmaların adını verin onlar iletişime geçer referans olarakta sizi verirler bu bilgilerin size verilmesi biraz sacma geldi bana yanlış anlamayında.
@reuters
Üstteki soruya katılıyorum. Kredi sicilinden size ne ?
@perseküsyon
neyin kredi sicili isteniyor maaş için galiba yatıracaklar
@yalniz06
Kredi sicili bozuk olanın hesabına maaş yatamaz diye bir kural mı var ?
Arkadaşlar alımı yapacak firma bir banka ise kredi sicil ni arar bunun içindir
@karizmatikmen
Tamam da işe alınan kişinin maaş miktarı zaten belli değil midir ? Bunu aşamayacağına göre neyin istismarını yapabilir ?
@perseküsyon
Hayır arkadaşım maaşı ile alakalı değil kişi banka da çalışacak ise kredi sicili bozuk olmayacak bozuksa işe almazlar zaten onun için işe alım sürecinde istenir.
@karizmatikmen
Şimdi anladım. Bu yazdığınızı bilmiyordum. Açıklamanız için teşekkürler.
Başı O...bank ile başlayan banka beni nasıl aldı işe sicilim bozukken bende bunu söyleyim yada sorayım.?
bende sana cevaben şunu belirteyim kardeşim
O çalıştığın banka ile alakalı bir durum değil bankanın içerisindeki bazı bölümler nakit akışı sağladıkları için fiziki veya sanal sizi riskli gördükleri için o bbölüme almazlar almış olsalar bile Bazı ekranlar size açılmaz işin özeti Sicil kaydı bozuk olan birisi her kurumda çalışabilir ama departman farklı olması gerekir.
@Eyüp TOKLU bilgisayar mühendisliği için uygun pozisyonlar var mıdır acaba? Bilgisayar ile ilgili web sitesi, mobil uygulama, masaüstü uygulama vs. her şey olabilir ve maaşı da iyi olmak kaydıyla?