TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 21 mesajın 16-21 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    sokrates Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    _
    Alınan Beğeniler
    1.166
    Verilen Beğeniler
    785

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @Lyse06 tadilat yapacağım eve ya da teyzem gelecek derse ev sahibi kiracıyı çıkarma sebebi olur mu ? İhtiyaç sebebi neleri kapsıyor ?

Üye
    Lyse06 Avatarı

Gerçek Adı
    Avukat Enes Karakaş
    Son Giriş
    12.05-2023
    Saat
    15:55
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Teyzesi çok haklı bir sebep sayılmaz. İhtiyaç sebepleri somut olaya göre değişiklik gösterir. Tadilat yapacağım diye evet çıkarabilir. Ama bu süre de en az 1 yılı bulur. Sizi çıkardıktan sonra tadilat yapmaz tekrar kiraya verir ise dava edip 1 yıllık kira tazminat hakkınız vardır. Bunun yanında bir de ev sahibi evi 3 yıl boyunca yeniden kiraya veremiyor. Özelden mesaj atabilirsiniz.

Üye
    sokrates Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    _
    Alınan Beğeniler
    1.166
    Verilen Beğeniler
    785

@Lyse06 cevap için sağol bu bilgi iki ay sonra lazım olabilir sözleşmem iki ay sonra bitiyor çünkü .

Üye
    sokrates Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    _
    Alınan Beğeniler
    1.166
    Verilen Beğeniler
    785

@Lyse0631 Martta kontratım bitiyordu sonunda beklenen oldu ev sahibi aradı ve sözleşme bitiminde evden çıkmamı istedi daha önce teyzesiydi şimdi eve tadilat falan yapacak ve kendisi oturacakmış bak sen şuna ! karar değiştirmiş neden acaba ! Neyse yüksek zam teklifimi ve tekrar kiracı sokarsa tazminat alma hakkımı ne varsa söyledim yok tekrar kiracı sokmayacakmış yazılı kağıtta verebilirmiş bana kendisi tadilat yapıp oturacakmış yazılı kağıt falan istemediğimi evden de kendi isteğimle çıkmayacağımı söyledim icra takibi başlatırım o zaman dedi bende ne başlatırsan başlat kirayı gününde yatırdığımı ve evden çıkmayacağımı söyledim tel. kapandı ne olur ne biter bundan sonrası için bekleyip göreceğiz artık icra takibi başlatırsa tebliği kaç güne gelir şimdiden avukata gideyim mi icra kağıdını mı bekleyeyim ne yapmam gerekir ?

Üye
    sokrates Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    _
    Alınan Beğeniler
    1.166
    Verilen Beğeniler
    785

Güncel

Üye
    Lyse06 Avatarı

Gerçek Adı
    Avukat Enes Karakaş
    Son Giriş
    12.05-2023
    Saat
    15:55
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @sokrates Avukata gitmenize gerek yok icra takibi gelince giderseniz yeterli olur. Benimle de iletişime geçebilirsiniz.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12