TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Jerkminnow77 Avatarı

Son Giriş
    07.04-2022
    Saat
    15:37
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhabalar.
    Ben 3600 den emekli olcam bankada çalışıyorum. Hesaplarımda haciz var fakat çalıştığım bankamda kredim olduğundan icraya kesinti olmuyor banka alacağı olduğundan.
    Sorum şu emekli olduğumda ikramiyem çalıştığım bankama yatacak bu anlattığım duruma istinaden ikramiyeme bloke yada haciz kesinti vs olurmu.
    Teşekkürler

Üye
    ADALETE SİTEM Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    02:22
    Yaşadığı Yer
    Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    71
    Verilen Beğeniler
    18
    Blog Mesajları
    1

Merhaba, Emekli maaşına haciz konulamaz ancak muvafakatınız olur ise 4/1'ine haciz konulabilir, siz asla muvafakat etmeyin.
    1-) Emekli maaşı dışındaki sair alacaklar ile ikramiyesine haciz konulabiliyor.
    2-) Emekli ikramiyesine haciz konulabilmesi için alacaklı vekili sgk'ya müzekkere yazması gerekiyor, fakat müzekkere yazılsa da genelde sgk işleme almıyor zaten yılda 2 defa ikramiye ödemesi yapılıyor bu bakımdan zaman aşımı da var.
    3-) Emekli olun hayırlısı olsun

Üye
    Jerkminnow77 Avatarı

Son Giriş
    07.04-2022
    Saat
    15:37
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    15 yıl 4400 pirimim oldu 1. Dereceden engelliyim aylık maaş ortalama nekadar alırım bilginiz varmı