TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 6 12345 ... SonSon
Toplam 80 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Yasaklı Üye
    Poyraz_ Avatarı

Gerçek Adı
    yılmaz
    Son Giriş
    13.05-2022
    Saat
    23:28
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    18

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    evet arkadaşlar ben normalde yüzde 44 engelli bir vatandaşım tam 3 aydır yeniden engelli raporu almak için mücadele veriyorum...
    44 olan raporumda bazı sıkıntılar olduğu için vergi muafiyetinden faydalanamadığım için yenisini almak istedim nerden bileyim bizim sağlık sistemimiz bu kadar berbat kötü...
    devlet hastanesi bana yüzde 39 engelli raporu verdi itiraz ettim üniversite hastanesine sevk ettiler orası daha beter çıktı bir sürü test tettik istediler emar istedi çaylak asistan doktor dedim ki üzerine acil diye not yazsanız bir an önce çekilsek bu işi sonuca kavuştursak işe grecem engelli rporu lazım dedim neden öelecen mi diyor bana doktor bozuntusu dövünce doktoru dövdü oluyor işte arkadaşlar
    kim ne derse desin bu ülkede sağlık paran kadar var parası imkanı olmayan ölsün sürünsün bu ülkede devlet hastanelerinin de üniversite hastanelerinin de durumu ortada ikiside yerin dibine batsın nalet olsun....

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    13:37
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.043
    Verilen Beğeniler
    4.314

Zaten Değerlendirdiniz! 14
    @POWER_

Doktorları her beş dakikada bir hasta muayene etmek zorunda bırakan (bkz) sisteme küfredelim kardeşim. Günde 100 hastaya bakması istenen, covid salgınını yönetemeyip bütün yükü sağlık çalışanlarının üstüne yıkan, polisten-imamdan daha az maaş veren (bkz), uzun nöbetlerle dinlenemelerine bile fırsat vermeyen siyasilere küfredelim. Taş olsa ortadan ikiye çatlar bu sıkıntılarda insan.

Evet, özellikle üslup konusunda çok ayıp eden doktorlar var, bunu görüyoruz. Ama yukarıda saydığım şeyler benim günlük ritimim olsa, vallahi önüme geleni fırçalamadan duramam.

Bu berbat pandemi sürecinde en büyük alkışı sağlıkçılar hak ediyor. Bu süreçte benim için gerisi göz ardı edebileceğim sorunlar.
    Özellikle pandemi sürecinde ve halk sağlığı söz konusu olduğunda Türk Tabipleri Birliği en güvendiğim örgütlü yapıdır ve günü geldiğinde, sağlık çalışanları hak ettikleri mesleki koşullara kavuştuğunda, eminim bizim bu türden şikayetlerimiz TTB çalışmaları ile düzelir ve sorunları çözeriz.

Not: Bu başlıkta/sitede sağlık çalışanlarına şiddet içerikli mesajlar yazanları bloklarım. Bir saniye dahi tereddüt etmem. Lütfen el insaf! Eleştiri ayrı hakaret ve şiddet ayrı!

Üye
    fasfor Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    32
    Verilen Beğeniler
    52

Sana onu diyen sağlıkciya yazıklar olsun

Üye
    selda* Avatarı

Gerçek Adı
    Selda
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.650
    Verilen Beğeniler
    1.586
    Blog Mesajları
    4

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @POWER_, doktorlarda beyaz kod uygulaması var sorgusuz, sualsiz atılırsın içeri, tartışma bile…

Yasaklı Üye
    Poyraz_ Avatarı

Gerçek Adı
    yılmaz
    Son Giriş
    13.05-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    18

hiç kimse babasının hayrına çalışmadı hepsi tıkır tıkır parasını aldı fazlasıyla.... bedava çalışmış gibi göstermeyin kimseyi.....

ben 3 aydır engelli raporu almak için uğraşıyorum 1 haftada bitecek işi aylarca uzatıyorlar bundan neden bahsetmiyosun ???

Allah topunun blasını versin....

bu doktorların avukatımısın biraderr tarafsız ol birazz....

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.043
    Verilen Beğeniler
    4.314

Zaten Değerlendirdiniz! 6
    @POWER_

Sen yukarıda yazdıklarımı neden okumuyorsun? Ülkenin çivisi çıkmışken ve sağlık çalışanların dağ gibi sorunları ortadayken, onlarca hastane kapatılıp şehir hastanesi ucubelikleri açılmışken, binlerce uzman doktor istifa edip yurt dışına çıkmışken, yıllardır özelleştirme ile sağlık hakkı 3-5 özel hastaneye peşkeş çekilmişken, zurnanın son deliğindeki sağlık çalışanlarına mı küfredeyim? İnsaf!

Yasaklı Üye
    Poyraz_ Avatarı

Gerçek Adı
    yılmaz
    Son Giriş
    13.05-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    18

YA biz ne olacaz bize günah değil mi ??? ben bugün aynı hastaneye 2 defa gittim hiçbir işimi halledemedim ...
    sen yanlış yere gelmişsin usta sen doktorların sendika başkanı olmalıymıssın istediğin istediği yere gider kimseyi bu ülkede zorla tutmuyorlarr...
    sen asıl hastalara helede engellilere yapılan haksızlıktan bahset biraz....

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.043
    Verilen Beğeniler
    4.314

Zaten Değerlendirdiniz! 5
    @POWER_

Bu site sen bunlardan bahset diye var. Sorun hakaret ve şiddette. Bu sitede benden çok doktor-hastane eleştiren yoktur. Ama bugün sağlık sistemindeki sorunlar hakkında konuşacaksan zurnanın son deliği sağlık çalışanları.

Bir daha söylüyorum: Beni 5 dakikada bir hasta muayene etmem gereken bir sisteme dahil etseler, 10. hastadan sonra önüme gelene hırlarım. "Ben yapmam" diyen de boş laf etmiş olur.
    Tıp okuyan insanlar bu ülkenin en zeki binde birlik insanları. Hayatları eşşekler gibi okuyarak geçiyor. O arada duygularını yitirmeleri de kabalık yapmaları da "normal". Düzeltilemsi gereken şeyleri düzeltmek, sonra sağlık çalışanlarını düzeltmek gerek

Yasaklı Üye
    Poyraz_ Avatarı

Gerçek Adı
    yılmaz
    Son Giriş
    13.05-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    18

SENİN Zİhniyetin yanlış usta sen burda bizim haklarımızı savuman lazım doktorların haklarını değil.....
    onlar birşekilde yırtmış kendini kurtarmış olan bize oldu bize... sen bunu anlamıyon analamak istemiyon ???
    benim hakkımı kim savunacak peki ????

Üye
    OğuzHan112 Avatarı

Gerçek Adı
    OğuzHan
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    12:17
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    2.136
    Verilen Beğeniler
    1.531

Zaten Değerlendirdiniz! 3
    Bülent abi tamamen doğruları söylüyor ,
    Anlamamakta ısrarcı olmandaki neden şaşırtıcı,

5 dakikada bir hasta gören bir hekimden ne bekliyorsun?çay kahve mi?
    Tek taraflı olmak yerine şeffaf olmak yerinde olur,doktor doktor da robot değil,hayatı kayıyor 24.34 54 64 saat vs. uyumadığı oluyor, aldığı paraya da şimdi başlayacağım..
    Birileri için kendini feda eden fedakar insanlardır hekimler,ve sağlık çalışanları...

Senin hakkını bu sistemi Kur'an'a sorabilir sin.eminim bir cevap alırsın...

Sende haklısın,hekimde haklı.ortada bir suclu var ama kim?
    Bulmak lazım,bulup acil servise 38 saat hiç uyumadan nöböte dikmek lazım...

Yasaklı Üye
    Poyraz_ Avatarı

Gerçek Adı
    yılmaz
    Son Giriş
    13.05-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    18

BANANE abi kaç dakkada hasta baktığından ben onu mu soruyorum ???
    günde kaç hasta muayne ettiğinden banane ?* döner sermayeden hasta başına aldığı parayı neden söylemiyorsunuz ???
    hiç kimse ayranım ekşi demiyor hayret birşey ...
    burda mağdur olan benim benn sizde bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz yarın bir gün işe girecez elde doğru düzgün engelli raporu yoktur ben ne yapacam asıl ???

Üye
    OğuzHan112 Avatarı

Gerçek Adı
    OğuzHan
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    12:17
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    2.136
    Verilen Beğeniler
    1.531

Ünv poliklinik yapan hekimlerin%95şi asistan hekimler,
    Onlarda aşağı yukarı en az 48 saat nöbet tutuyor,kısmen 5,yada 10 dakika kestirebiliyorlar,gündüz poliklinik/gece serviste yatan hasta takibi vs,koş babam koş,o kafayla size yine iyi davranmış

Sağlık sistemi değişmeli,bu şekilde daha çok intihar eden hekim haberleri izleriz...

Bak ne diyorum,sende sonuna kadar haklısın.
    Seni hiç bir şekilde eleştirmiyorum ötekileştirmi yorum,
    Hekimleri bu şartlar altında çalışmaya zorlayan sistemi doğru bulmuyorum ...

Yasaklı Üye
    Poyraz_ Avatarı

Gerçek Adı
    yılmaz
    Son Giriş
    13.05-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    18

emarı da eeg si d ehepsi yerin dibine batsın ... görüyon işte abi benim gibi sakin mülayim efendi bir adamı bile delirtip çileden çıkarıyorlarr..
    beni isyana teşvik ediyorlarrr isyanlardayım usta ne olacak bizim sonumuz ??? iş yok eş yok rapor yok elimiz kolumuz bağlı cinnet geçirecem valahi...
    bazı kesim insanlarda doktorların avukatlığını yapıyor fıttırıyorum....

Yasaklı Üye
    Pa_Pi Avatarı

Gerçek Adı
    Papi
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Kazdağları
    Alınan Beğeniler
    455
    Verilen Beğeniler
    252

Zaten Değerlendirdiniz! 3
    Bahtsız bedevi öyle düşünme yani sen iş için rapor almaya çalışırken yaşamak için emar bekleyen hastalar var. Öncelik insanı yaşatmak. Dolar ve Euro kurlarının artışı nedeni ile maalesef yurt dışından tedarik edilemeyen malzemeler yüzünden beyin ve diger cerrahi ameliyatlar yapılamıyor. İnsanlar ölüyor ve doktorlar çaresiz kalıyor. Anlayışlı davranman gerekir.

Sen elektrik ve elektronik tekisyenisin istanbul'da çok rahat iş bulursun. Sivas'tan çık ve ailenle istanbul'a yerleş. Önce iş, aş sonra evlilik.

Üye
    Çileli gül Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Dünya
    Alınan Beğeniler
    121
    Verilen Beğeniler
    401

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @OğuzHan112

Aslında sorun burada gerçekten... Tip fakültesinde sadece asistan doktorlar ile muhatap olduk. Profesörleri ara ki bulasın. Odalarının kapısında bekledik. Bir de ilginç olan yoğun bakımda her gün başka doktor (profesörleri kastediyorum) sorumlu hastadan. İki yazı yazıp asistana bırakıyorlar bütün yükü. Doğru olan bir hastayı aynı doktorun takip etmesi değil midir?

Sayfa 1 / 6 12345 ... SonSon