Oturan Boğaya konuya göstermiş olduğu duyarlılık nedeniyle teşekkür ediyorum.
celalettindanisan@emekli.gov.tr:
muammererbay@emekli.gov.tr: haricinde diğerlerine gönderilmiş gözüküyor umarım ulaşırda çözüme kavuşur
Konuya hakim biri olarak başta sayın bülent beye ve duyarlı olan bütün arkadaşlara yapmış oldukları katkılardan dolayı sonsuz teşekkürler
Mrb oturan boğa çalışmalarınızdan dolayı size çok tşk ederim. Inş çalışmalarınız sonuç verir. Bu yazı sadece işe girip sonradan sakatlananların emekliliği için mi yoksa, önceden rapor alıpta işe giren arkadaşların vergi indirimi ve diğer yasal haklardan yararlanamayan rapor oranları düşüren ve rapor yüzünden sorun yaşayan bütün engelli arkadaşlarıda kapsıyor mu bu çalışma.
Sadece sonradan sakatlanan memurları kapsıyor..
Ama diğer yandan ssk'lılar için de emsal olacaktır...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
arkadaşlar bende her yere gönderdim inşallah sonuç alırız
bende yolladım teşekkürler oturanboğa
yalnız aynı yerlerdem 3 yerden geri döndü mailer demon
İşlem tamam gönderilmiştir.Umarım sonuçlarını enkısa zamanda alırız.
Merhaba.Yukarıda anlatılanlar aynen başıma geldi.Öncelikle ben bir kas hastasıyım.15 yıl önce Çalıştığım kuruma sakat kontejanından girmem için rapor çıkarttım ve verdim Buna istinaden kuruma göreve başlatıldım.Bu arada sakatlara sağlanan kolaylıklardan(hiçbiri işe yaramaz)yararlandım.emekli olmak istediğim anda sakat kontejanında olmadığım anlaşıldı.Bende 1990 yılında sakatlar için hazırlanmış % 45 lik raporumuda ek bir belge olrak kuruma verdim.Kurumum buna ve emeklilik kanununa istinaden kurumla ilişiğimi keserek beni emekliye sevk etti.İşlemleri hızlandırmak için emekli sandığı işlemlerini elden takip ettim.!!!ve SGK karar %45 lik raporun %40 altına düştü emekli olamassın malullen olman gerekir.!!!!Şu anda ben tekerlekli sandalye kullanan ve ilerleyici bir hastalığa sahibim.bu işlemler esnasında 2 ay ben maaş alamadım ve kurumuma borçlandım.Tekrar işe başlatılıp malulen emekli olmam gerekiyormuş.Şu anda çaresizim çünkü maddi bir yıkım yaşıyorum ve bunlaral mucadele edecek maddi ve fiziksel gücüm yok.Boyun eydim bekliyorum.
ek not:Ben ziraat ve bilgisayar mühendisiyim.sakat kontejanları genelde alt meslek gurublarında.Okuyan bir engelli nasıl iş bulacak.işte böyle, normal kadrodan girip sonra rezil olacak.
akıl vermek isteyenler yeniweb@yahoo.com bekliyorum.
İşlem tamamdır. Ses getirmesi ve gerekenlerin yapılmasını dilerim
mesaj iletildi
sgk daha cok can yakacak semınerlerde öngörulemeyen durumların ortaya cıkabıleceğini ve öngörülemeyen durumlardan dolayı ortaya cıkacak duzeltmelerinin yapılabileceğini ifade etmişlerdi ilgili ve ilgili olmayan arkadaşlar bir dk ayırın ve maili atın ...sağlıcakla kalın
Sevgili Dostlar
Ben Eczacı Emre Yücel. Orhangazi Bursa'da eczacıyım. Sahibi ve mes'ul müdürü olduğum eczanenin ismi Yücel Eczanesi'dir. Hürriyet Mahallesi'nde bulunmaktadır.
Engelli vatandaşlarımızın hallerini nicedir aklımda tutmaktayım. Ancak bugüne kadar böyle bir oluşumdan haberdar değildim. Tesadüfen facebook üzerinden edindiğim bilgileri takip ederek varlığınızdan haberdar oldum. Amacım, görev yaptığım ilçede ve çevremde engelliler için kamuoyu oluşturmak ve bilinç yaratmaktır. Ek olarak; yapılabilecek yardımlar oldukça, bu yardımları yapabilmektir. Bu metni ve içeriğindeki mesajı Bursa Eczacı Odası'na gönderdim. Aynı zamanda konuyu orada da açacağım. Eczacı Odası olarak sağlık sistemindeki aksaklıklar ve bugün sağlık sisteminin sadece isteksiz bir finansörü olarak davranan hükümet anlayışına karşı savunma mekanizmalarımızı harekete geçirmeye çalışıyoruz.
Sizlerin yanında olmaya gayret edeceğim.
Sevgiyle ve muhabbetle kalınız.
Ecz. Emre Yücel.