Sanalda da olsa desteğimi büyük bir zevkle verdim.Keşke taksime de gelme şansım olsaydı...Öncülük edenlerin emeklrine sağlık...
Keşke belirlenen gün ve saatlerde tüm illerde aynı eylem gerçekleştirilse......
Sanalda da olsa desteğimi büyük bir zevkle verdim.Keşke taksime de gelme şansım olsaydı...Öncülük edenlerin emeklrine sağlık...
Keşke belirlenen gün ve saatlerde tüm illerde aynı eylem gerçekleştirilse......
arkadaşlar yedi yıl dediğin nedir bu kısacık sürede kim ne yapabilirki insafınız kurusun hemi sizindaha çok 7 artılar görürüz gidişat öyle
yazık bizs engellilere
Engellilere ev hapsi cezası meclisten geçti: http://www.engelliler.biz/forum/mevz...ine-tikti.html
ey yüce allah'ım bu cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine bu gece utanç yasaına evet diyenleri,biz engellileri insan yerine koymayanları görevlerini yapmıyanları bizleri suistimal edenleri sana havale ediyoruz hakkımızı helal etmiyoruz...Utanc yasasi gecti....
İÇİMDE KALMASIN YAZCAM...dernekler hep bedensel engelli,işitme engelli,zihinsel engelli,görme engelli dernekleri İŞLERİNE GELİNCE HEPİMİZ ENGELLİYİZ hepimiz özürlüyüz diye yırtınan eli kolu sağlam engelliler neden yok bu eylemde hepimiz engelliyiz işte ortada çıkar engellisiyiz
Saygılar...
Sanaldan da olsa gereken desteği bende verdim. Eyleme katılamayacağım. Katılan tüm arkadaşların emeklerine sağlık.
Moralinizi sakın bozmayın arkadaşlar
Şehirler bizim olacak, hepimizin![]()