TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
Toplam 57 mesajın 16-30 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    AsTeRuNyA Avatarı

Gerçek Adı
    EMRAH
    Son Giriş
    22.10-2022
    Saat
    15:18
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL/sultangazi
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    başbakanlıktan özürlü kimlik kartı olanlar vergiden felan muaf sayılsa ne güzel olur

Üye
    necoist Avatarı

Gerçek Adı
    Necdet
    Son Giriş
    29.08-2022
    Saat
    21:18
    Yaşadığı Yer
    K.Çekmece İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Umarım olumlu bir sonuç alırıır.

Üye
    ciftcioglumustafa Avatarı

Son Giriş
    03.05-2010
    Saat
    17:41
    Yaşadığı Yer
    Çankırı
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba Bülent Bey;
    Son zamanların en önemli sorunu olarak gördüğüm bu konuyu gündeme getirdiğiniz ve İlgili Kurumlardan bilgi edinme kanunu çerçevesinde bilgi istediğiniz için teşekkür ediyorum.
    Ancak, söz konusu yönetmeliğin uygulama aşaması genellikle Özürlüler İdaresi Başkanlığından ziyade (İşe giriş, engelli hakları ve emeklilik yönünden de) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığını da ilgilendiriyor.
    Yani Yönetmeliğin çıkartılması Özürlüler İdaresi Başkanlığı ile Sağlık Bakanlığının ortak çalışması sonucu oluşmuş, Uygulaması ise S.G.Kurumları tarafından yapılmaktadır.Bu yüzden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından, söz konusu yönetmelik öncesi alınan raporların geçerliliğinin devam edip etmediği ile, devam ediyorsa yeniden rapor istenilmesinin nedeninin bildirilmesi de talep edilebilir.
    Saygılarımla

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:02
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.222

Aslında amacım adım adım ilerlemek... Ama evet, SGK'na "kardeşim size bağlı hastanelerin verdiği raporları nasıl kabul etmezsiniz, gerekçeniz ne?" diye sorulmalı. Bakalım nasıl bir saçma yanıt gelecek...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    songulsevinc Avatarı

Gerçek Adı
    SONGÜL
    Son Giriş
    31.03-2022
    Saat
    20:02
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba Bülent Bey;

Hakikaten çok güzel bir konuya değinmişsiniz. Zaten bu konu ile ilgile sizinle yazışmıştık bende aynı haktan yararlanamadığım için sizinle bilgi paylaşımında bulunmuştuk. Arkadaşlarımız çok doğru söylemişler hep birlik olursak sesimizi duyurur istediklerimize kavuşuruz kimbilir. Birçok arkadaşımızda özürlü kimlik kartlarından bahsetmiş ve her seferinde rapor almaktan. Çok haklılar bende her seferinde bu durumlarla karşılaşmaktan bıktım usandım artık ve bu karttan ben yararlanamamaktayım neden istanbula gittiğimde ego, vapur vs ücret ödemezken ankarada yaşadığım şehirde aynı şeye tabi değilim ücret ödüyorum. Eğer bize bir hak veriyorsanız ki verdiğinizi sanmıyorum. Her yerde geçerliliğini koruyun lütfen....

Bence bu yürüyüş yapılmalı... Hatta neden üç aralıkta (Dünya Engelliler Haftasında) ANKARA'da toplanmıyoruz.Sesimizi duyurmuyoruz....

Üye
    marto1 Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    27.05-2023
    Saat
    11:06
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    218
    Verilen Beğeniler
    510

askere gitmek istiyorum sen sakatsın askerlik yapamazsın diyolar vergi indirimi almak isterim raporumla giderim bu rapor geçmez yenisini çıkart hastanede sürün diyolar, Binbir umutla Raporu çıkartırız bu sefer oran düşer rapor iş yerine gelir sen sakat değilmişsin seni işten çıkartmak zorunda kaldık derler sonra tekrar iş ara iş ara sürün sürün İŞKUR yollarını aşındır dur 3 aralık ta birlik olsak sesimizi duyurSAK ne güsel olurdu eminimki bişeyler yapmak zorunda kalıcaklar seçimler yaklaşıyo bu konuda bi çok engellinin başta ben başı yanıyor bu nasıl bir anlayıştır bu benden vergi kessinler vergi alsınlar devletime vergimi ödeyeyim ben ama erken emekli hakkımı almasınlar devletten yardım istemiyoruz haklarımızı bize versin yeter yeter yeter

Üye
    ciftcioglumustafa Avatarı

Son Giriş
    03.05-2010
    Saat
    17:41
    Yaşadığı Yer
    Çankırı
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba Bülent Bey
    Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde Özürlüler İdaresi Başkanlığından istemis olduğunuz bilgiler hakkında herhangi bir cevap gelmedi mi?

Üye
    yesil_izmit Avatarı

Son Giriş
    08.05-2023
    Saat
    18:35
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    1

Arkadaslar internetin nimetlerinden yeterince faydalanmıyoruz örneğin engellilerin üye oldukları bir platfom kurulsa ve netten üye olunarak ama öyle sallama bir üyelik değil tam anlamıyla üyelik parti üyeliği gibi mitingler toplantılar yapılsa kısaca birlik olabilselk ben bu sitenin sahibi olsam biraz daha birleştirici bir şeyler yapmak isterdim bu arada 8 milyon engelli hakkını alamazsa kimse alamaz heralde
    Herkese Saygılarımı Sunarım

Üye
    exof Avatarı

Son Giriş
    16.05-2023
    Saat
    19:27
    Yaşadığı Yer
    dünya
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    5

bılgı edınme

cevap geldı kuş geldi :lol:

ne oluyor ya bı fırtına oku oku bıtmıyor... :arrow:

BURDAN SESLENIYORUM YASAL HAKMIZI SONUNA KADAR ALIRIZ yumuşak başlıysak ... değiliz yanı

ne olacak arkadaşlar cvp gelecekte ne olacak tum mevzuat düzenlemelerı gibı bu uygulamada kım vurduya gıdecek ama sesız kalmayın engelliler.biz den hele bulent beyden hiç ayrılamyın

valla stres nereye kadar kalın sağlıcakla

Üye
    Refik Avatarı

Son Giriş
    22.09-2010
    Saat
    09:37
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

selam arkadaşlar görüyorsunuz değilmi yetkili kurum bülent beyin basit bir sorusuna dahi günlerdir bir satır cevap veremiyorlar anlaşılıyorki hep aldatmacalarla bizlerle dalga geçiyorlar

Üye
    exof Avatarı

Son Giriş
    16.05-2023
    Saat
    19:27
    Yaşadığı Yer
    dünya
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    5

emın olkı dalga değildir

yasa koyucu yasayı koyuyor ancak uygulayacak olan mercı bunu uygulamak ıcın yuz takla atıyor ve haliyle uzun zaman alıyor bu işler ..
    ben verecekleri cevabıda bılıyorum ıkı en fazla üç cümle

Üye
    UYGAR Avatarı

Son Giriş
    07.05-2019
    Saat
    16:11
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

EVET YASALAR BOL BOL ÇIKARILIYOR.YASLARIN UYGULANMADIĞI DA AÇIKÇA BELLİ.YASALARIN ÇIKMASI O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL,ÖNEMLİ OLAN BUNLARIN UYGULANIP UYGULANMADIĞI KONUSUNDA DENETİM MEKANİZMALARININDA OLMASI GEREKİR.

Üye
    levent retinis pigmentoza Avatarı

Gerçek Adı
    Levent
    Son Giriş
    31.10-2018
    Saat
    13:15
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

% 40 oranla defterdarlığa başvurmuştum..dün cevap geldi % 20 ye düşürmüşler

Üye
    BelginCan Avatarı

Son Giriş
    08.07-2015
    Saat
    19:44
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Halen şu rapor çilesi bitmedi kimsenin umrunda bile değil. O kadar arkadaşımız mağdur oldu ama halen çıt yok neden peki? Engelliler günü geldi geçti ama halen çıt yok! Peki biz bunlara göz yummaya devam mı edeceğiz? Türkiyede ENGELLİ kalmıyacak bu gidişle ÇÜNKÜ %55 raporlar bile %35 lere kadar inerse ne olur? Tabi ki engelli kalmaz lütfen buna bir çere bulalım....

Üye
    TAGI ÇEÇE Avatarı

Son Giriş
    18.09-2019
    Saat
    18:20
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    DİKKAT DİKKAT MALİYE BAKANLIGI ORTAPEDİK ENGELLİ ÖZÜRLÜLERİ SAKAT SITATÜSÜNDEN ÖZÜRLÜ ÖLÇÜTÜ SINIFLANDIRMASINI EN AZ %40 OLAN DERECEYİ %34 DE DÜŞÜREREK ÇIKARDI YANİ BİR KOLU OLMUYAN YADA BİR BACAGI OLMUYAN YADA DOGUŞTAN BACAK KISA OLAN YADA SAGIR OLAN YADA KAMBUR OLAN ÖZÜRLÜLER ALAYININ İPİNİ ÇEKTİ DERHAL HERKESİN GEREKEN MERCİLERE İTİRAZ ETMELERİ AKSİTAKTİRDE SIRA ESKİ KANUNLARLA EMEKLİ OLAN ÖZÜRLÜLERE GELİCEK ÇIKARACAKLARI YENİ YASAYLA EMEKLİLERİ İPTAL OLUCAK SESSİZ DURMAYA DEVAM EDERSEK ÇOKYAKINDA ÖZÜRLÜ OLMANINDA SUÇ SAYILICAGINI ŞİMDİDEN SÖYLEYİM ÖRNEK DOGUŞTAN ÖZÜRLÜ OLAN AYLEYE DİKKATSİZLİKTEN DOLAYI HAPİS YADA TIRAFİK KAZA SONUCU BİR AYAGINI KAYBEDEN VATANDAŞA TETBİRSİZLİK TEN DOLAYI HAPİS ARTI ÖZÜRLÜ SAYILMIYCAK. SAÇMA GELE BİLİR AMA DURUM BU NASIL BİR BACAGI OLMUYAN SAKAT SAYILIYORSA ESKİ KANUNLARA GÖRE ŞİMDİKİ KANUNLARA GÖRE SAYILMIYORSA YUKARDA BAHSETTİKLERİMSE BİZ SESSİZ DURMAYA DEVAM EDERSEK AYNEN DEVAM EDECEK ACİLEN GEREYİNİN YAPILMASI LAZIM ÇÜNKİ BUYASAYI ÇIKARANLARIN BEDENLERİ SAGLAM ÖZÜRLÜLÜYÜN T SİNDEN ANLAMAYAN BİR KAVRAMLA YASA ÇIKARMIŞLAR BU ZİHNİYETLERİ PIROTESTO EDEREK KALDIRMAMIZ LAZIM İSTANBULDAKİ ÖZÜRLÜ DERNEKLERİ ALAYI SESSİZ BEKLEYİŞ İÇİNDE ALAYI OTURDUGU YERDEN İŞYAPIYO HİÇBİR HAREKET YOK MİLLETİ BİR ARAYA GETİRMİYOLAR BUYASAYI PIROTESTO DAHİ ETMİ YOLAR UYANIN ARTIK HERKES BİR ÖZÜRLÜ ADAYI OLARAK ÖZÜRLÜLER DAHİL GEREYİNİ YAPSIN TAGI ÇEÇE

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon