sürücü belgesi almak için verdiginiz msn lere yanıt alamazsak ne yaparız demiştim ben, oda ona cevap yazmış.
sürücü belgesi almak için verdiginiz msn lere yanıt alamazsak ne yaparız demiştim ben, oda ona cevap yazmış.
slm!bu konuda ne yapsak nafile ve diger engelliler haklari konusundada yapilacak her eylem bos cikacaktir!
cünki memlekette uygulamalar keyfiye göre yapilmaktadair!her gittigimiz kapida insan haklarina aykiri mevzuatlarla karsilasiliyor!!!
her birim kurumuna E-MAIL ler atildi gelen yanitlar alay edercesine!!!Elin avrupalisina GAVUR deriz ama gelin görün ENGELLI;ÖZÜRLÜ sitatüsüsü
nasil bu memleketlerde!!!hersey radikal ve esit!!!
yok öle ordan oraya ordan oraya sürüklenme!!!!
mesela kendimden örnek vereyim!!!
gecenlerde araba aldim!224 ps yok efendim itici tertibati varmiymis,yok efendim H sinifi ehliyetin var miymis v.s v.s!!!
arabami actidim trafige plakami aldim sigortama kayit ettirdim sonrada vergi dairesine gidip vergiden muaftir damgasini vurdurttum islem bitti!!!
bu saydiklarim yarim gün icinde oldu arkadaslar!!!yap bakalim memlekette de göreyim???
park sorunu yok,vergi sorunu yok,hizmet desen cabasi!!!!
bizim memleket sittim sene giremez bu AB ye!!!bu kafalar bu mevzuatlar oldugu müddetce daha cok hayal ederiz ve uyutuluruz!!!!
herkese saygilar....
Sıkıntılarımız malum. Uğraşmadan olmuyor. Çok iyi bir şekilde örgütlenmek gerek. Bilhassa temel konularda birbirimizle kontak kurarak, somut ifadelerle sonuca ulaşmak gerek.
Merhaba, katılıyorum sizin dediklerinize, zorla, sürücü belgesiz araba kullanmaya itiyolar insanları, Hoşçakalın.... Hakan.....
Basın bülteni hazırlayıp, yazılı ve görsel medya kuluşlarını etkili hale getirebiliriz. Hemfikir olunacak konular belirlenmeli.
işlem tamamdır.bülent abi..gönderdim hepisinede..
Aynen size katılıyorum, Ne yaparsanız yapın bende emrinizdeyim....
Bu konuyla ilgili dilekçelerimize cevap gelmedi. Ne yapabiliriz
Bende bilmiyorum, en iyisi meclisin önünde yürüyüş yapmak........
gönderdim.ama bence biraz resmiyet katılmalı idi.biraz kaba anlaşılması zor olmuş
bir de örnek oluşturacak bazı videoların adresleri eklenebilirdi.gerçi mesajlarımızı okuyacaklarını bile sanmıyorum
gönderildi emeği gecenlere tşkler
Malatya'da Engellilere Sağlanan İmkanlar. Bu duyarlılığu tüm belediyelerden bekliyoruz. Malatya'da Engellilere Sağlanan İmkanlar - Malatya Haber Ajansı
merhaba arkadaşlar ben 4 ayda ancak otomobil alab,ld,m.benim sorunum sol alt ekstremde (kalça ve bacakta)raporum vardı ötv muafiyetini elde etmeyi dediğim gibi 4 ayda başarabildim.normal plaka taktırdım.mtv için de taşıtlar vergi dairesine gittim.gelmenize gerek yok araba aldığınız firma aracın trafikte kaydını yaptırırken ötv den muaf yazdırıdktan sonra mtv den yararlanırsınız dediler.kdv için de herhangi bir işlem yaptırmadım.bu konuda b,lgisi olasnm arkadaşlar varsa bilgilendiriseler sevinirm