ok......
ok......
teknolojide 100 yıl geri olduğumuzun ispatı verilmeyen ehliyetler ve uygulanan kanunlar .
gönderdim
göndermeyen arkadaşlar gönderin.....
çok yazık.....
İşlem tamam
Gönderilmiştir. Herkesin göndermesini rica ediyorum.
gönderdim hayırlı olsun
Eve geçince göndereceğim. İş e-mailimden olmadı. Umarım sonuç alırız. Hayırlısı..
2. cevabım olumlu geldi.Bir yer konunun dışında olduğunda söylemişti..Gelen olumlu mail..
Sayın Gül K.....
Engellilerin ne tür araçları hangi şartlarda kullanabileceğine dair önerilerinizi ve bu yönde yeni düzenleme yapılması talebinizi konu alan ilgi e-mail başvurunuz incelenmiştir.
Talep ve önerileriniz konuyla ilgili olarak yapılacak mevzuat çalışmalarında değerlendirilecektir.
İyi günler.
-----------------------------------------------------
Trafik Uygulama ve Denetleme Daire Baskanligi
Banada gelen cvp... umarım dikkat çekicek kadar çok yollanıyordur...
Sayın.....
Engellilerin ne tür araçları hangi şartlarda kullanabileceğine dair önerilerinizi ve bu yönde yeni düzenleme yapılması talebinizi konu alan ilgi e-mail başvurunuz incelenmiştir.
Talep ve önerileriniz konuyla ilgili olarak yapılacak mevzuat çalışmalarında değerlendirilecektir.
İyi günler.
işlem tamamdır
Arkadaşlar mailler yerlerıne gönderilmiştir .hakımızda hayırlısı olsun mucadelesız olmuyor .
engelsiz biir yaasam için el ele
gonderdigim E-MAILE cevap aldim???bilmem ne kadar dikkate alinir??gelen cevap....
Sayın Müjdat ACAROGLU;
İyi günler.
Neyse döndüklerine göre mevzuat hazırlanırken akıllarının bir köşesinde olur artık.bana gelen mailde aynı şekilde..
Sayın ilgili;
İyi günler.