Ne kadar haklı bir sitem !!!! Bende üzülerek takip etmekteyim...Sanırım bu durum ''ehliyeti olan engelli '' arkadaşların banane benim nasıl olsa ehliyetim var düşüncesinden kaynaklanıyor.Ki zaten bazı mesajlarda açıkca gözüküyor bu durum...ÖTV_ KDV indirimi yada engellilerin otopark sıkıntıları dile getirilmiş bu başlıkta...Tamam onlarda bizim çok önemli sorunlarımız ...Ama ehliyet alamayan birçok arkadaşımız var onlarada destek olmamız gerekir...Bende ehliyet alırken sııntı yaşayanlardanım.Dilekçede ki 3.madde o kadar güzel anlatıyor ki bu sıkıntımı ;
3- Kimlerin sürücü olabileceğinin belirlenmesinde doktorlara verilen tanrı rolü/sorumluluğu ortadan kaldırılmalı ve doktorların görevi sürücü adayı olan kişilerin beden yetilerini (hareket kapasiteleri veya psikolojik durumları açısından) değerlendirmekle sınırlandırılmalıdır.
Bu maddeyi yazanın ağzına sağlık...Gerçekten te öyle doktorlar tanrı gibi sanki,ağızlarında çıkacak lafa bağlı sürücü olmamız...
Bu bağlamda ehliyeti olanda olmayanda,engelsiz olanda bu başlığa destek olmalı...Ben arkadaş çevremede bu başlığı mal olarakattım.Onlarda eminim ki mailleriyle destek olacaklardır.
Başlığa yorum yaparakta katkıda bulunalım çünkü ben eminimki ilgili kurumlar, yasayı çıkaranlarda bu başlığı takip ediyorlar...Haydi daha fazla destek olalım...