Desteğiniz için çok teşekkür ederiz arkadaşlar. İnşallah iki konuda da olumlu sonuçlar alacağız.
Desteğiniz için çok teşekkür ederiz arkadaşlar. İnşallah iki konuda da olumlu sonuçlar alacağız.
mail göndericem bende ama sayfa açılmıyooo..
Selam ,bende gönderdim.Umarım dikkate alınır.
bende gönderdim inşallah katkımız olur
E-mail göndererek destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.
muayenelerin ücretlendirilmesi, ilaç yüdelerinin arttığı ve sağlık giderleri için artık yeni uygulamayla birey başına aylık ücretin alınacağı bir ortamda bu istek ve taleplerin ne kadar karşılanacağı ve nekadar dikkate alınacağı aşikar, ama şuda var her birey durum ne olursa olsun hakkını aramakta özgürdür eğer hak ettiğine inanıyorsa.
Slogan şu: her aile için 3-5 çocuk deyil, ülken için sağlıklı birey.
Bu hareketimiz kamuoyu baskısı oluşturma amaçlı bir girişim. Bu şekilde sonuç alamazsak dava açacağız.
bende gönderdim mail)
İlgine teşekkür ederim Deli-KızHenüz hiçbir kurumdan dönüş yapılmadı. SGK danışma hattına telefonla yaptığım başvuruya ise " Talebiniz öneri olarak değerlendirmeye alınmıştır. Şu aşamda herhangi bir hüküm bulunmadığından size ödeme yapamıyoruz. Ancak ilgili birimler yasa değişikliği yaparsa ödenecektir. Yazılı ve görsel basını takip edin
" dediler. Yani benim haklı talebim SGK nezdinde bir öneri olarak dikkate alınıyor. Sanırım bir torba kömür isteseydim hemen sonuçlanırdı
Aslında talebim Sayın Başbakan'ın istekleri ile de çok uyumlu. Tek farkımız İlterişhan arkadaşın dediği gibi " HERKESE ÜÇ ÇOCUK DEĞİL HER EVE SAĞLIKLI BİR ÇOCUK
"
Bugün de Ak Parti İletişim Merkezi AKİM Birimine yazdım. Ümitli değilim. Hem de hiçAma bakalım ne diyecekler.. Gelişmeleri yazarım . Durmak yok yola devam
![]()
![]()
![]()
AKİM in iletişim bilğilerini yazabilirmisin arkadaşım
İnternette var arkadaşım. Google'da AKİM şeklinde aratırsan başvuru formu çıkıyor. Bu formu doldurarak başvurabiliyorsun.
Esen,
Denizde bir kum tanesi gibi ama ben de gönderilmesini istediğin maili yolladım. Hayırlısı olsun, pek çok konudaki diğer eksikliklerin giderilmesine de başlangıç olsun, sosyal medyanın gücü daim olsun.
Esen hanım,
çok önemli bir konuda girişimde bulunuyorsunuz. ben de ilgili e-posta adreslerine iletiyi gönderdim.
Selamlar,
hakan
" Taşı delen suyun gücü değil damlaların sürekliliğidir" demiş atalarımızDenizde bir kum tanesi olan tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler..
Hakan Bey bu mücadeleye bizzat destek verdiğiniz ve her daim yanımızda olduğunuz için size ve bu konu ile ilgilinen tüm arkadaşlara ben de tekrar teşekkür ederim.