İŞLEM TAMAMDIR
İŞLEM TAMAMDIR
Bende yolladım.
Acaba kişilerin onayı istem dilekçesi olmadan maaş aldıkları yerler değiştirilebilinir mi?
yasal mı?Araştırlabilinir mi?
TEPKİSİZ TOPLUM ETKİSİZ TOPLUMDUR.
bülent bey her ne kadar bu maaşı almasamda dün bu metni ilgili adreslere yolladım.ve bugün adresime gelen cevap aynen şu şekildedir.
Sayın:Hakkı ERGÜN
Özürlülere 2022 sayılı yasa gereği maaş ödenmesine ilişkin işlemler Emekli Sandığının görev alanına girmekte olup, bu maaşın Kurumumuzla bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu nedenle talebiniz konusunda Emekli Sandığı Genel Müdürlüğüne başvuruda bulunmanız gerekmektedir.
Saygılarımızla
SHÇEK Genel Müdürlüğü
Basın va Halkla İlişkiler Müşavirliği
Anafartalar Cad. No: 70 Ulus / Ankara
SHÇEK'den bana da aynı cevap geldi
SHÇEK konuyla ilgili olarak bilgilensin diye adresini eklemiştim. BilgilenmişŞimdi çıkardım listeden adresini.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
BENDE BAKAN FARUK ÇELİK"İN ADRESİNİ EKLENMESİNİ ÖNERİYORUM.
bilgi@farukcelik.com.tr
Kurumların işletilmesi çok daha doğru olur Serdar. bakanı koysak o zaman Başbakanı da koymak gerek, Cumhurbaşkanını da... Hiç gerek yok. Kurumsal olarak sorun algılansın ve görevleri gereği sorunu şözsünler istiyoruz.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
BEN EMEKLİ SANDIGNIN MEİL ADRESİNİ BULAMADIM. BULABİLİRSEK ONU BULALIM ONADA YOLLAYALIM.sONUÇTA ENGELLİ MAAŞINI VEREN KURUM O OLDUĞU İÇİN.
Emekli Sandığı adresini de ekledim Serdar.
OTURANBOĞA KONU İLE İLGLİ TARAFIMA GÖNDERİLEN MAİL'İ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
- Sayın:Sevgi KÖSE
Özürlülere 2022 sayılı yasa gereği maaş ödenmesine ilişkin işlemler Emekli Sandığının görev alanına girmekte olup, bu maaşın Kurumumuzla bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu nedenle talebiniz konusunda Emekli Sandığı Genel Müdürlüğüne başvuruda bulunmanız gerekmektedir.
Saygılarımızla
SHÇEK Genel Müdürlüğü
Basın va Halkla İlişkiler Müşavirliği
Anafartalar Cad. No: 70 Ulus / Ankara
Tel : 0312 310 24 60 / 1456 Fax : 0312 311 27 97
Mail yollanmıştır![]()
Bende gönderdim arkadaşlar biran önce mağduriyetlerin ortadan kaldırılması ümidiyle.
mail yolladım hayırlı olur inşallah