Bende yolladım az önce ilğin için teşekküürler bülent inşallah olumlu olur
Bende yolladım az önce ilğin için teşekküürler bülent inşallah olumlu olur
İlgili adreslere gönderdim![]()
İşlem tamamdır.. :wink:
Medyayı da uyarsamıydık ne? :roll:
maaşimi bankadan istiyorum şeklinde dilekçe yazsak.daha uygun olmazmi yani maaşini bankadan çekmeyen isteyen arkadaşlar için ornek dilekçe gibi.saglicakla
bende katılımda bulundum bakalım sesimiz çıglık olurmu olsada karşımızdakilerin gönülleri inşallah duyma engelli degildir
bence çok utanc verici engelli ve yaşlı vatandaştan ptt.de hesaplarına yatırılan maaşları için ev adreslerine tesliminde ek ücret talep edilmesi.acaba AB.ülkelerinde engelli ve ya bakıma muhataç yaşlı yurtaşlarına bizim ülkemizde'ki gibi bakılılyor hiç sanmıyorum.ben Almanya da yaşıyan Türk vatandaşı Bir engeli annesinden dinlemiştim bri toplantımızda engellili annesi olduğu için eng evladına daha iyi bakacağını tespit edilir ve devlet hem anneye bakım ücreti hemde her sabah eng çocuğunu rahabilitasyona götürülmesi için ayrıca rehabilitasyon merkezinin ücretide ödenirmiş bizde de uygulama başlatılmış ançak hem çok yeni bir bir uygulama hemde uygulama çok ağır devam ettiğini herkesçe biliniyor bu sanırım bu konuyla ilgili personel sıkıntısı ve de konu hakında da yabacı oluşlarıdır diye düşünüyorum.sevgili arkadaşlar biz engellilerin sıkıntıları sadece 2022 özürlü aylığı değil birde ssk olduğun halde sen akülü araba almak için bir sağlık kurumuna baş vur bakın nelerle karşılaşıyorsunuz ben yaşadım levent kardeş bu konudada sağlık bakanlığını harekete hep birlikte geçerelim diye düşünüyorum inş bu düşüncelerimiz ilgili ve yetkililer ilgilenirler dileğiyle.A:LM:A:N:İ:
İşlem tamamdır arkadaşlar...
Umarım mesajlarımız dikkate alınır...
Ben de gönderdim. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
2022 maaşı almadığım halde bende gönderdim
Umarım herkes yollar siteye giren herkes bu metni yollarsa gerekli yerlere ulaşacağını düşünüyorum.
Dikkat çekmesi dileğiyle
Bende yolladım..![]()
slm.bende yolladım...
bu arada birşey sormak istiyorum.bir yakınım engelli raparu almak istiyor.kulakları az duyuyo...rapor alabilirmi erken emekli olmak için.isteğe bağlı prim ödüyor.kabul ederler mi...
biz böyle azimli birliktelik içersinde devam edersek başaramıyacağımız hiç bir konumuz kalmaz haydi arkadaşalar bu haklı davamızda biz birbirimiz yanlız bırakmayalım inş ilgililer ve yetkililer ilgilenirler.A:L:M:A.N.İ.