aynı konu fakat onlar haklarını arıyor bızımkı ne bolca sigorta sırketlerı karsı cıkıyo ceplerınden para cıkacak onun için itıraz eder sıgorta sırketlerı subatın 10 yasalasır bence
aynı konu fakat onlar haklarını arıyor bızımkı ne bolca sigorta sırketlerı karsı cıkıyo ceplerınden para cıkacak onun için itıraz eder sıgorta sırketlerı subatın 10 yasalasır bence
inşallah ..
emir-irem;
Yanlış hatırlamıyorsam 6-7 ay önce Anayasa mahkemesi yine bir torba yasa içindeki bağzı maddelere itiraz etmiştı, bu torba yasada da her hangi bir sorun olursa bizimkine dokunmazlar iitiraz olanları iptal ederler sanırım. Ama bu süreçte daha ne kadar bekleriz orası mechul.
Ama yasa yapıcılarında suçu büyük şu yasaları torba şeklinde yapma be kardeşim.Ayrı ayrı gönder meclise. Engellinin onca aydır devam eden maduriyetini bir durdur, önce kanayan yaraya müdahale et. Sonra diğer yasalar ile Sosyal güvenliği düzenle. Haksızmıyım.
cok haklısınız iyice bunaldık ama magdurıyetımızin bir sekilde giderilcegini düşününce bunada şükür diyoruz. bekleme konusuna gelince bugün gelen bir cevabı aynen kopyala yapıstır yapıyorum..
merhaba ,trafık kazası sonrası saglık hızmetlerının sgk kurumu tarafından karsılanacak olması sahsım adına 8 aydır bekledıgım muhtesem bı haber. bütce komısyonunun kabul ettıgı bu tasarının ne zaman yasalaşacagını resmı gazetede ne zaman yayınlanacagını ( yani ne kadar daha sürecegını) cok merak edıyorum. sgk kesmıs oldugu ödemelerı ne zaman tekrar acar , tahmını bı tarıh verırsenız cok sevınırım. saygılarımla.
Turan Dağlıoğlu diyor ki:
şubat ayı ortasında görüşmelr bitecektir. mart ayından itibaren yararlanabilrisniz.
turan dağlıoğlu kim?
birde geriye dönük elimizdeki faturlara ne olacak?bilgisi olan var mı?
sgk bilgi com yazarlarından biridir ( ali tezel gibi ) medikalciler geriye dönük recetelerınde ödenecegını söylüyor...
nabersen arkadaş , biriken reçetelerımızın ödenip ödenmeyeceği hususunda sizin bi bilginiz varmı ? bilgisi olan arkadasımız varsa da paylaşsın...
elımızde 7 adet fatura var medıkalcı arkadaş odenır der sgk dakı memur arkadaşta odenır dedı bırde faturalar uygundur fakat trafık kazası oldugu ıçın odenmıyo dendı emsal olarak odenen yer gosterın hemen odeyım der memur arkadaş bence torba yasa subat 15 bıter odemeler mart 1 olarak başlar
BU KANUN ZATEN TRAFIK KAZALILARI ICIN CIKMIYORMU , SGK MEMURU ÖDENİYOR DİYOR , AYNI KURUM '' FAKAT TRAFİK KAZASI OLDUGU İÇİN ÖDENMIYOR'' DİYOR BEN BU TEZATI ANLAMADIMELİNDE 300 ADET REÇETESİ OLAN MEDIKALCILER VAR ,HASTADAN TEK KURUŞ ALMAMIŞLAR BU KANUNUN CIKMASINI BEKLIYORLAR , HERHALDE BU OLAYI BIZDEN DAHA IYI ARASTIRMISLARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM , SORUYORUM ADAMLARA ÖDENECEK DİYORLAR...
bu torba yasası artık tek tarflı trafık kazası yapıp söför olanlrın medikal mazemlrını sonda v.s masraflarını karsılıyomu artık bılgılndrrsenz sevınırım
gökhan arkadaş yenı cıkacak olan kanun herne sebeple olursa olsun dıyor yani rahat olun sordugunuzuda ödeyecektir..
arkadaşlar züleyha isimli bi arkadasımız baska bı sitede elimizde bulunan receteler ne olacak diye sormuş uzmanda yasalar geriye dönük işlemez eski recetelerınız ödenmez dıye cevap vermış.uzmanın cevabı kesın dogrumudur acaba ???
Torba Tasarı'nın 6. bölümü kabul edildi
TBMM Genel Kurulunda ''Torba Tasarı''nın 127-152. maddelerini kapsayan 6. bölümü kabul edildi.
nabersen arkadaş ödenmeyen recetelerin akıbetı konusunda senin yenı bi duyumun varmı ?
bu ofd ye kafayı takmış durumdayım.belki 10 defa aradım adamları,bu trafik kazalarından dolayı mağduruz,ne yapıyorsunuz diye,6 aydır bana dönüş yapıp konu ile ilgili hukukcularına danışıp haber vereceklerdihala haber verecekler...torba yasa bile bunlardan hızlı çalışıyor...
dedim bari başkanın telefonunu verin,olmaz veremeyiz dediler,asistanını arayıp randevu alacakmışız
vay arkadaş sanki başbakanla görüşüyoruz,başkan olarak senin işin ne arkadaş o dernekte???sen omurilik felçlilerin sorunları ile uğraşmıycaksan neye başkan oldun?
ha gerçi,yılda üç beş defa sandalye dağıtıyorsunuz onu da iş bilyorsunuz,onu da sanki kendi ceplerinden dağıtıyorlar...
telefonda bir sonu alamadım,burayı takip eden bir dernek yetkilisi varsa ki olduğunu zannetmiyorum,şu sorulara bir cevap verin,yoksa biz seninle uğraşamayız,yılda üç beş defa basının önünde dağıtırız sandalyeyi işimize bakarız mı diyorsunuz???