Sıkıysa yasalaşmasınBuradan çıkan ses, meclisi ayaga kaldırır
![]()
Sıkıysa yasalaşmasınBuradan çıkan ses, meclisi ayaga kaldırır
![]()
gerçekten çok güzel bir haber;umarım en kısa zamanda mağduriyetimiz giderilir.
bayram hedıyesı ınsaallah kanunlaşır
süper haber ya gercekten şu kazayı gecırıp felç oldum olalı en muthiş haber yetkılı yerlere bızım adımza ılgılı yazı gönderen tüm arkadaslardan cok cok tesekkür ediyorum inşllh en kısa zamnda sonuçlanır
inşallah çabuk yasallaşır ödemeler birikti
keşke diğer isteklerimiz içinde aynı olumlu gelişmeler olsaydı. çok iyi olurdu.
Arkadaşlar sorunumuzu acele yasalaştırmak için SGK ve TMMM dilekçe komisyonuna mesaj atalım sorunumuzu biz takip etmezsek anadolu tabiriyle ölme eşegim ölme.
varmı email adresi
bilen arkadaşlar yazarsa, göndeririz.
Dilekkom @ tbmm gov tr. gönderebilirsiniz.
nedir son durum ? ses seda yok , anlasılan bizim bu işi seçim yatırımı olarak saklayacaklar , yakışırr..!
son durum;sgk başkanının açıklamsı:bayramdan sonra meclise kanun teklifini sunucağız dedi.bakalım ne zaman sunarlar,ne zaman meclisden geçer.
ben bir arkadaşın dava açtığını ve kazandığını söylemiştim,mahkeme kararını gördüm gerçekten kazanmış ama mahkemeler bunları emsal kabul etmeyebilirmiş.edebilirdi,bilemiyoruz
ben şahsi olarak dava açacağım
Arkadaşlar dün SGK ilgili bazı tasarılar görüşülmesi için TBMM sunuldu içerisinde trafik kazası OF ilgili tasarı varmı ben öğrenemedim bu konuda bilgi edinen arkadaş varsa lütfen habersin .
yokmu haber açıklanmadı mı aynı şekilde duruyormu
Ali Tezel Torba Kanunu’nu tüm detaylarıyla yazdı.
[...]
TRAFİK KAZALARINDA PROVİZYON İSTENMEYECEK
Acil hallerde olduğu gibi trafik kazalarında da (trafik kazaları acil hal değil miydi?) provizyon olmaksızın hastalar SGK üzerinden GSS’li gibi tedavi edilecek. İşçilerden ücretsiz izinli olanlara 1 aya kadar zorunlu GSS primi ödemeden sağlık hakkı getirilmiş.
[...]
TRAFİK KAZASI SAĞLIK GİDERLERİNİ SGK ÖDEYECEK
2007 yılına kadar SGK, trafik kazalarındaki sağlık giderlerini ödüyordu ama Sayıştay denetimine girdiği bu ilk yılda Sayıştaycılar, “Trafik kazalarında zorunlu trafik sigortası var, siz ödemeyin oradan alsınlar” diye rapor yazınca, SGK trafik kazalarında sağlık yardımını kesip vatandaşları mağdur etmişti. Şimdi bu mağduriyete son veriliyor ve trafik kazalarında da SGK, sağlık yardımı verecek.
GazeteHeberTürk