Havva ve Yeşilli banada aynı cevap geldi...
Herkese aynı cevabı gönderiyorlar demekki, gsstibbimalzeme@sgk.gov.tr, den bana gelen cevap yeşillili'ye gelen cevapla aynı
Havva ve Yeşilli banada aynı cevap geldi...
başka ne bekliyordunuz ki arkadaşlar.adamlar halimizden anlasa anlamaya çalışsa böyle bir saçmalık yapmazlardı zaten.
emin olun gönderdiklermizin içeriğine bakmadan,herkese aynı cevabı yolluyorlar.
ben bu konu hakkında düzenleme var mı?yapılacak mı diye soruyorum,adamlar bana her seferinde aynı cevabı yolluyorlar.
anlaşılan bunlar bizi tınlamıyor.
ben haftaya yargı yoluna gideceğim.
böyle bir cevaplar ancak 3.dünya ülkelerinde olur.nerde yaşıyoruz anlamadım ben,muz cumhuriyeti sanki.
nerde kaldı sosyal devlet anlayışı?benim maaşımdan hem sgk ya para kesecen hem de tıbbi malzeme giderlerimi ödemeyeceksin.
böyle bir saçmalık ancak bizde olur zaten. heralde,somali,patagonya vb.ülkelerle yarışıyoruz. insanın aklı almıyor ama bu baştaki ö....lerin aklına helal olsun valla.daha ne diyeyim!!!!!
buyrun SGK neyle uğraşıyor:
Büro emekçileri sendikası SGK da kadrolaşma iddiası 13 Ekim 2010 13 Ekim 2010 Çarşamba 14:49
adamların derdi başkamıymış meğer.kim takar ahmeti mehmeti,önce bir kendilerini oturtsunlar o koltuklara!!! yazıklar olsun,bunlar müslüman ya,biz kafir;neden biz onlardan değiliz,biz evetçi değildik,biz yalaka olmadık,biz dik durduk,birileri gibi eğilmedik!!!! bu işin öbür tarafı da var eyyyyyy ........
Ben de gönderdim inşallah olumlu sonuçlar alırız...
Ben de gönderdim.Arkadaşlar önemli olan birlik olup baskı yapmak...
ban de mailleri gönderdim.inşallah faydası olur herkese geçmiş olsun
Gönderilenlerden gelen ilk cevap :
gsstibbimalzeme
Kurumumuz mevzuatına ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunun ilgili maddelerine göre 1996 tarihinden sonra trafik kazası geçiren kişilerin kullanmalarına gerekli görülen tıbbi malzemelerin temini mümkün değildir.
Bilgi edinmenizi rica ederiz.
arkadaşlar hepinize gelecek olan cevap bu şekilde olacaktır.bence boşuna uğraşmayın.
bugün,T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI
TRAFİK HİZMETLERİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ile görüştüm. daha önce de söylemiştim,bizim durumumuzu düzeltecek olan genelge taslağı hazırlanmış,şuan genel müdürün önünde imzayı bekliyormuş.
inş en kısa sürede genelge yayınlanır.
bu konu da SGK yı sıkıştırmakta fayda var.diğerleri zaten ilgili makamlara dilekçeniz iletildi diye cevap yazacaklardır.
Arkadaşlar ben SGK na baglı bulunan bakan beye TMMM dilekçe komisyonuna gönderdim bir netice yok . Yetkililerle görüşüyorum bir iki aya kadar çıkacak diyorlar Bülent beye teşekkür ediyorum ben bekliyorum .
Bende gönderdim..
bende gonderdim
Bende gönderdim. İnşallah bu sıkıntı çözülülür.
taaaaaaam en yukarıııı zirveye gönderdim![]()
gereken yapıldı
gsstibbimalzeme@sgk.gov.tr adresinden şöyle bir mesaj almış bulunmaktayım ;
Kurumumuz mevzuatına ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunun ilgili maddelerine göre 1996 tarihinden sonra trafik kazası geçiren kişilerin kullanmalarına gerekli görülen tıbbi malzemelerin temini mümkün değildir.Bilgi edinmenizi rica ederiz.![]()