çok zor ama inşallah sorun çözülür
çok zor ama inşallah sorun çözülür
GönderdimBaya kolay oldu
Darısı mail alanların başına olsun, sorunu çözerken![]()
gönderdim
Birlik demek güç demektir. Gönderdim ve diğer arkadaşlarımı da yönlendirdim.
gelen cevap ;
Spoiler/Ayrıntı İçerik:
Spoiler/Ayrıntı İçerik:
Bana sadece iki mail geldi.
Biri sigortadan diğeri de eczacılıktan. İkisi de mailimi hizmete yönlendirmiş. Hasan'a gelen mail bana gelmedi.
zaten hep öyle derler,dilekçeniz incelendi ilgili yere iletildi.
ya bunlar gözümün içine baka baka yalan söylüyorlar.güya bilgi edinme varmış!!!
adamlara detaylı dilekçe yazıyorum,sen bir defa bilgi istedin bir daha başvuramazsın diyorlar.
ne diyim allah islah etsin.
arkadaşlar benim hiç umudıum yok bunlardan.
ben haftaya yargı yoluna başvuruyorum.
Bende gönderdim. Burada olmak tekrar forumlara katılmak çok güzel. Umarım beklediğimiz bütün sorunlarımız en kısa sürede çözülecektir.
Gönderdim,
Not: Metindeki 6. kelime yanlış yazılmış; ''sigortalıların'' şeklinde olacak. göndermeden önce düzeltmenizi öneririm.
Gönderdim....
bana gelen cevaplardan biri şöyle:
Kurumumuz mevzuatına ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunun ilgili maddelerine göre 1996 tarihinden sonra trafik kazası geçiren kişilerin kullanmalarına gerekli görülen tıbbi malzemelerin temini mümkün değildir.
Bilgi edinmenizi rica ederiz.
işlem tamam..
Usülden cevap veriyor kurumlar! Biz de biliyoruz kanunen trafik sigortasının ödeyeceğini. Ama derdimiz başka! Yazdılarımızı okusalar bunu anlayacaklar...
Neyse, göndermeye devam... Ancak yüzlerde kişi mesaj gönderip kurumları bunaltırsa, onlar için sorun olursa isteğimiz karşılanır. Lütfen olabildiğince çok kişinin bu girşimimize destek olması için elinizden geleni yapın. Zira bu konuda yaşamsal derecede mağdur olan yüzlerce arkadaşımız var...