TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 234567 SonSon
Toplam 99 mesajın 76-90 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    15:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Evvvet!
    Önerge bu kampanyayla hedeflediğimiz şeyi bize veriyor, yani sonradan sakatlanan memurların da sakat statüsünde erken emekli olabilmelerinin önünü açıyor.
    Çok çok güzel bir gelişme. Destek veren herkesin gözüaydın

Not: Ramazan arkadaşımıza da ayrıca teşekkür ederim. Hem yönlendirdiği hem de güncel bilgileri paylaştığı için.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    musip adıgüzel Avatarı

Son Giriş
    07.10-2010
    Saat
    08:14
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

selam arkadaşlar memurlarında kademeli olarak işçiler gibi erken emeklili olabilecegi kanunun mecliste görüşmeleri kabul edildiği yazıyor yani mgirişimler işe yaradı ozaman emeği geçen arkadaşlara duyarlılığından dolayı teşekür ederim. ben 20 yılık memurum 15 yıldır vergi indirimi alıyorum ve yüzde eli raporluyum kaç yılda emekli olurum ama işçilerinkiynen aynı olursa emekliliği hak etmiş olucam galiba

Üye
    ramazan akbulut Avatarı

Son Giriş
    28.10-2009
    Saat
    14:57
    Yaşadığı Yer
    manisa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bugün çok sık yazdım meşgul ettim sizleri kusura bakmayın,

İzlediğim kadarıyla çoğu arkadaşın kendisine direkt olumlu etkisi olmasada kampanyaya katıldıkları için teşekkür ediyorum.

Bu sonuç, yaşanan sorunlarının çözümü ve yeni hakların kazanılması için, kendisiyle ilgili veya ilgisiz olsun tüm engellilerin ortak girişimde bulunmalarının, çözümün sağlanmasında ne kadar etkin olduğunu ortaya koymaktadır. Bu çabalarımız bundan sonraki sorunların çözümü konusunda da bize büyük bir tecrübe kazandırmaktadır.

Ayrıca engellilerle ilgili faaliyette bulunan derneklerin de yapmaları gereken çalışmalarının yetersizliğini görüp kendilerini sorgulamaları gerekir diye düşünüyorum. Zira takip ettiğim kadarıyla bu hususta çok etkisiz olduklarını gördüm.

ENGELLİLER BİZ sitesini oluşturan Oturan Boğa'ya ve emek veren herkese minnettarlığımı ifade ediyorum. İyiki böyle bir site oluşturmuşsunuz.

Evet kanun bu şekilde yürürlüğe girerse sorun çözülmüş görülmektedir.

Ancak herşey daha bitmedi;

1- Yeni talebimiz veya takip etmemiz gereken konu, bu maddenin (Geçici 4. maddenin 6. fıkrası) yürürlülük tarihinin en yakın tarihe alınmasıdır. Zira bu değişiklikler için detaylı ve uzun süreli bir çalışma gerektirecek mevzuat oluşturmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

2- Bu yeni durumdan yararlanarak erken emeklilik için müraacat edecek arkadaşlardan yeniden rapor almalarının istenmesi halinde, özürlülük oranları düşürüldüğünden sorun çıkma ihtimali bulunmaktadır. Bu duruma hazırlıklı olmak ve önceden alınan raporun geçerli olduğuna dair, özürllük oranlarıyla ilgili yeni mevzuatın yeniden gözden geçirilmesinin yararlı olacağını düşünüyorum. (Daha önce alınan raporların geçerli olduğuna dair, yeni özürlülükle ilgili mevzuatta geçici madde bulunduğunu okumuştum. Bu konuda Oturan Boğa'a yardımcı olursa sevinirim)

Tekrar teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    15:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik'in 'Kazanılmış haklar'ı düzenleyen Geçici 1. maddesine dayanacağız bir; ikincisi de, gerekirse şu minvalde hukuki süreç işleteceğiz: www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?t=27362

Yani evet, yasa çıkınca her şey hallolmuş olmayacak; uygulamada da sürekli taraf olmalı ve baskı kurmalıyız...

Üye
    basak23 Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    25.11-2019
    Saat
    15:59
    Yaşadığı Yer
    Amasya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

çok güzel bir haber.umarım son dakka gölü yemeyiz arkadaşlar.bu durumun yinede takipcisi olalım.

Üye
    Baben Avatarı

Gerçek Adı
    Babür
    Son Giriş
    18.09-2010
    Saat
    12:56
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Evet.. Güzel bir haber.. Sistemin bütünü için belki önemsiz bir ayrıntı ama tek tek bireyler için hayli önemli! Kişinin yılları söz konusu yahu!!

Ancak, sonucun olumlu ya da olumsuz olması değildir önemli olan.. Sonuç alındıktan sonra da, takipçisi olmak, bilgileri haberdar olmayanlarla paylaşmak, yeni problemler ortaya çıktığında bunları elbirliğiyle çözmeye çalışmak gerekir.

"Engellilik Bilinci" duvarı, bu taşlarla örülerek yükselecek.. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler.. :wink:

Üye
    kürşat99 Avatarı

Son Giriş
    02.05-2008
    Saat
    21:50
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Evet bi durumda ses duyurmak bile güzel ama uygulama ve uygulamalar için daha duyarlı hükümet olması gerekir bence.

Üye
    donence Avatarı

Gerçek Adı
    hadis döndü
    Son Giriş
    02.09-2016
    Saat
    09:46
    Yaşadığı Yer
    kayseri
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Sesimizin birileri tarafından duyulup kaale alınması gercekten çok güzel.Olumlu gelişmelere inanın çok sevindim.İnşallah uygulanmasında bir problemle karşılaşmayız.

Üye
    ikinci bahar Avatarı

Son Giriş
    08.01-2023
    Saat
    23:09
    Yaşadığı Yer
    İl
    Alınan Beğeniler
    27
    Verilen Beğeniler
    28

yabadabaduuuuuuuuu,
    süper bir olay
    sevgili oturan boğa ya ,
    mail gnderen arkadaşlara tşkkrler :lol: :lol:
    artık yaşlanınca işe gitmek zorunda kalmıycam :wink:
    sevgiler...

Üye
    ciftcioglumustafa Avatarı

Son Giriş
    03.05-2010
    Saat
    17:41
    Yaşadığı Yer
    Çankırı
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba arkadaşlar;
    Konu ile ilgili olarak Gerek sayın Oturanboğanın yapmış olduğu birleştirici girişim ve gerekse Sayın Lokman AYVA'nın TBMM de bürokratlarla yapmış olduğu görüşmelerin meyvesi alınmıştır.
    Malesef günümüzde bireylerin tek tek olan talepleri ciddiye alınmıyor. O nedenle engellilerle ilgili olan tüm konularda (fert olarak kendisini ilgilendirip, ilgilendirmediğine bakılmaksızın) gerekli dayanışmanın gösterilmesi halinde çözüm mutlaka olacaktır. Şimdi işte çalışırken engelli olanlarla ilgili kanun maddesinde yapılmış olan değişiklik bunun en bariz örneğidir.
    Ben tekrar emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Üye
    Cigdemy Avatarı

Gerçek Adı
    Çiğdem
    Son Giriş
    27.01-2023
    Saat
    18:36
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    1
    Blog Mesajları
    1

Herkese teşekkürler : )

Üye
    gunkor Avatarı

Son Giriş
    04.06-2022
    Saat
    17:31
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bu olumlu gelişmelerde emeği olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Üye
    mehmet1125 Avatarı

Son Giriş
    04.05-2020
    Saat
    13:04
    Yaşadığı Yer
    Karaman/Ermenek
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Herkese hayırlı olur.

Üye
    musip adıgüzel Avatarı

Son Giriş
    07.10-2010
    Saat
    08:14
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

selam arkadaşlar raporunda sürekli yazıp vergi indirimi alanlar yeni rapor almaları gerekecekmi acep bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Üye
    serdark Avatarı

Gerçek Adı
    Serdar
    Son Giriş
    09.11-2018
    Saat
    14:15
    Yaşadığı Yer
    ANTALYA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Milletvekillerini ezbere yaptığı işlerin bedelini bizler ödüyoruz.Mesajı gönderdim.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 234567 SonSon